0

هيچ نگراني براي پرداخت مطالبات داروخانه ها نخواهيم داشت

 
alifanoodi
alifanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

هيچ نگراني براي پرداخت مطالبات داروخانه ها نخواهيم داشت
جمعه 24 مرداد 1393  3:37 PM

با حضور رسول دیناروند رییس سازمان غذا و دارو و هدایت الله ادیب نیا معاون درمان سازمان تامین اجتماعی

هيچ نگراني براي پرداخت مطالبات داروخانه ها نخواهيم داشت



معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت:‌ نگرانی برای پرداخت مطالبات داروخانه ها نخواهیم داشت.

ادیب نیا در برنامه گفتگوی ویژه خبری یک شنبه شب شبکه دو سیما باموضوع میزان تحقق وعده کاهش قیمت داروهای بیماران صعب العلاج افزود: فهرست نهایی 136 قلم دارو دیروز به سازمان تامین اجتماعی ابلاغ و از امروز تمام این فهرست برای داروخانه ها به روز شد تا بتوانند داروهای بیماران خاص را تحویل دهند.


وی گفت: براساس تعریف سال 79 بیماران خاص شامل بیماران هموفیلی، تالاسمی و دیالیزی می شود که داروهای این دسته از بیماران بیمه شده صد درصد رایگان بود ولی به علت افزایش قیمتی که امسال صورت گرفت، بیماران مجبور بودند ما به التفاوت آن را خودشان پرداخت کنندکه براساس تفاهم نامه امضا شده هزینه داروها کاملا رایگان شد.

ادیب نیا افزود: به دفاتر اسناد پزشکی کل کشور اعلام می کنم که برمبنای فهرست وزارت بهداشت، از فردا موظف به پرداخت هستند و چنان چه کوتاهی صورت گیرد قابل بخشش نیست.

وی در باره میزان اعتباری که برای بازگشت قیمت داروها به زمان قبل اختصاص یافته گفت: اعتباری که ما پیش بینی می کردیم که ناشی از افزایش قیمت دارو و تغییر قیمت نرخ ارز باشد حدود 700 میلیارد تومان برای یک سال است و براساس اعلام وزیر بهداشت حدود 1180 میلیارد تومان برای افزایش قیمت داروها در نظر گرفته شد.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی افزود: تاکنون 400 میلیارد تومان از این مبلغ به سازمان های بیمه گر پرداخت شده است که 49 درصد آن سهم سازمان تامین اجتماعی شد.

ادیب نیا در باره مطالبات برخی داروخانه ها از تامین اجتماعی نیز گفت: براساس تفاهم نامه قرار شد بودجه ای در اختیار تامین اجتماعی و بیمه ها برای مطالبات دارویی داروخانه ها قرار گیرد.

وی افزود: اواخر هفته گذشته این مبلغ در کل کشور توزیع شد و دیروز و امروز همکاران به پرداخت مطالبات داروخانه ها اقدام کردند.

ادیب نیا گفت:‌ تمامی پرداختی های کل داروخانه های سراسر کشور تا پایان تیر قطعی پرداخت می شود و 60 درصد علی الحساب مرداد نیز پرداخت خواهد شد و هیچ نگرانی بابت پرداخت مطالبات داروخانه ها نخواهیم داشت.


هيچ نگراني براي پرداخت مطالبات داروخانه ها نخواهيم داشت


نيم درصد جامعه حدود 20 درصد هزينه هاي دارويي را به خود اختصاص مي دهند 


رئیس سازمان غذا و دارو، 20 درصد هزینه دارویی کشور را مربوط به نیم درصد از مردم ذکر کرد.

آقای رسول دیناروند، در برنامه گفتگوی ویژه خبری یک شنبه شب شبکه دو سیما باموضوع میزان تحقق وعده کاهش قیمت داروهای بیماران صعب العلاج افزود: از ابتدای سال 91 به علت تغییر نرخ ارز داروهای تولید داخل به طور متوسط حدود 50 درصد و داروهای وارداتی حدود 100 درصد گران تر شد و برای بیماران خاص صعب العلاج که اغلب داروهای وارداتی دارند این افزایش قیمت فشار بیشتری وارد می آورد.

وی گفت: براساس تفاهم نامه ای قرار شد از ابتدای مهر به جز اقداماتی که در گذشته بیمه ها انجام می دادند و وزارت بهداشت هم تعهد داشت که هزینه های بیمار را پوشش دهد، کار جدیدی انجام شود و آن کار این بود که ما بتوانیم سهم پرداختی بیمه ها به گونه ای اصلاح شود که سهم بیمار کاهش یافته و مشابه سال قبل شود.

دیناروند افزود: در یک هفته گذشته اشکالات فنی در سیستم رایانه ای بیمه ها و نحوه اجرای آن در داروخانه ها سبب شد پوشش مورد انتظار تفاهمی که صورت گرفته، انجام نشود.
وی گفت: پس از برطرف کردن این ایرادها، دیروز فهرست نهایی مورد تفاهم بیمه ها به آنها ابلاغ و از امروز فهرست جدید در سامانه دو بیمه اصلی و نیروهای مسلح وارد شد و امیدواریم در یکی دو روز آینده به طور کامل اجرا شود.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: در صورت اجرای آن، تعدادی از داروهایی که اصلا مشمول بیمه نبودند قیمت آنها برای بیماران نصف می شود.

دیناروند گفت: بیماران سرطانی هزینه پرداختیشان به ده درصد کاهش می یابد، بیماران ام اس در خصوص داروهای تولید داخل ده درصد سهم پرداختیشان می شود و با حمایت دیگری که صورت می گیرد تقریبا برای بیمار دارو رایگان تمام می شود و داروهای وارداتی آنها که خیلی گران تر است با سهم پوششی بیمه ای، 70 درصد می شود که این کار برای بیماران صعب العلاج آرامش بسیار خوبی به همراه دارد.

وی در خصوص نظارت بر این طرح نیز افزود: نظارت های ما نظارت های میدانی و به روز در سطح کشور است.

دیناروند گفت:‌نزدیک به 50 درصد داروهای بیماران خاص در تهران عرضه می شود از این رو کمیته ای تشکیل شده و در داروخانه ها مستقر هستند برای اینکه نحوه اجرای این کار را پیگیری کنند.

وی اظهار امیدواری کرد بیماران از فردا با خیال راحت و با قیمتهای جدید داروهایشان را دریافت کنند.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: داروهای بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیز، پیوند، بیماران متابولیک و مبتلا به ایدز و سل به قیمت بسیار نازل و حتی رایگان توزیع می شود.

دیناروند با اشاره به اینکه برای بیماران هموفیلی 150 میلیارد تومان یارانه دارویی پرداخت می شود و حدود 6 هزار بیمار نیز داریم افزود: با این کار جدیدی که انجام شده هزینه بیماران غیر از بیماران خاص که درمانشان سخت است همچون ام اس، سرطان و بیماری نارسایی ایمنی اینها را هم در فهرست حمایت قرار دادیم به نحوی که پرداختی بیماران ده درصد هستند.

وی در باره دستورالعمل توزیع داروهای بیماران خاص در داروخانه گفت: دستورالعمل ما تغییر نکرده اما داروهای بیماران خاص وصعب العلاج از آنجا که گران قیمت و یارانه ای هستند نمی شود به شکل سراسری توزیع کرد و در مکان های خاص و داروخانه های منتخب توزیع می شوند تا نظارت بر آنها جدی تر صورت بگیرد و به دست بیماران مورد نظر برسد.

دیناروند افزود: سیاست وزارت بهداشت این است که کل حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج را در خصوص حمایت های دارویی به سازمان های بیمه گر منتقل کند.

رئیس سازمان غذا و دارو سرانه دارویی کشور را به طور میانگین سالیانه 70 هزار تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان حدود سی هزار تومان را بیمه ها پرداخت می کنند که هزینه های دارویی برای حداقل 99 و نیم درصد مردم در حد همین 40 هزار تومان است.

وی افزود: نیم درصد جامعه حدود 20 درصد هزینه های دارویی را به خود اختصاص می دهند که از آنها باید حمایت شود زیرا آنها هستند که از جبران هزینه های دارویی ناتوانند و این شیوه حمایت بر روی نیم درصد جامعه که نیاز به کمک دارد متمرکز است.


فیلم کامل برنامه گفتگوی ویژه خبری


 

178.58 مگابايت دانلود فایل تعداد دانلود: 1
 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها