طلا کوله غورابه، غذای گیلانی
چهارشنبه 22 مرداد 1393 11:40 AM
این خورش به صورت محلی با مرغ درست میشود که با این نام مشهور است، ولی در صورت تمایل میتوانید آن را با گوشت هم درست کنید. اگر از گوشت قرمز استفاده میکنید، نیم کیلو گوشت بدون استخوان را جایگزین مرغ بکنید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1. مرغ یا گوشت را شسته، چربیهای اضافی را میگیریم، همراه با پیاز سرخ کرده و اجازه میدهیم در آب خوب بپزد. حرارت را ملایم میکنیم تا گوشتمان خوب مغز پخت شود.
2. سبزیها را تمیز و ریز خرد میکنیم، داخل تابه ریخته و با روغن کمی سرخ میکنیم. سپس داخل قابلمه گوشت میریزیم تا با آب گوشت پخته شود.
3. گردوها را چرخ میکنیم و به خورش اضافه میکنیم. اجازه میدهیم آرام آرام روغن گردو در آمده و با غذا آمیخته شود.
4. وقتی که از پخت کامل گوشت یا مرغمان اطمینان حاصل کردیم، نمک و فلفل و آبغوره را اضافه میکنیم، اجازه میدهیم خورش جا بیفتد و کمی آبش جمع شود.
5. در اواخر جا افتادن غذا تخم مرغ را اضافه میکنیم. بعد از چند جوش غذا را از روی اجاق گاز بر میداریم و همراه با پلو سرو میکنیم.
6. اگر آب خورش زیاد بود و خوب جا نیفتاده بود، میتوانیم پس از ریختن گردو یک قاشق غذاخوری آرد برنج را در آب سرد حل کرده و داخل خورش بریزیم. این کار به جا افتادن و جمع شدن آب خورش کمک میکند.