خورش لوبیا قرمز
چهارشنبه 22 مرداد 1393 9:53 AM
گوشت 300گرم (خورشتی) |
لوبیا قرمز 1پیمانه |
پیاز 1عدد |
هویج 3عدد |
سیب زمینی 2عدد |
رب گوجه فرنگی 2قاشق غذاخوری |
نمك به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
لیمو عمانی 2عدد |
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه ای روی حرارت قرار دهید تا آب آن كمی تبخیر شود سپس با كمی روغن پیاز را نیم سرخ كنید.گوشت را شسته و به صورت خورشتی خرد كنید و به پیاز افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر كند.سپس روی مواد مقداری آب جوش ریخته و لیمو عمانی را شسته و سوراخ كرده و به آن بیفزایید و اجازه دهید گوشت كمی بپزد.لوبیا را شسته و ابكش كنید و با كمی آب و نمك و روغن نیم پز كنید.هویج و سیب زمینی را پوست كنده و یكی از سیب زمینی ها را با هویج خرد كنید.وقتی گوشت نیم پز شد لوبیا نیم پز را هم به آن بیفزایید و اجازه دهید مواد با هم بپزند و هویج و سیب زمینی خرد شده را هم اضافه كنید.سیب زمینی باقی مانده را رنده ریز بزنید.در ظرفی كمی روغن داغ كرده و رب گوجه فرنگی و ادویه را در آن سرخ كرده و سیب زمینی را افزوده و كمی تفت دهید و بعد آن را به خورش بیفزایید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر خورش بپزد تا جا بیفتد.
نكات:
1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو به غذا بیفزایید.
2)این غذا را به صورت خوراك و با نان هم میتوان سرو كرد.
3)حتما لوبیا را از شب قبل خیس كرده و آب آن را 2بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بعد بپزید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست