کاپ کیک کره بادام زمینی
چهارشنبه 22 مرداد 1393 9:51 AM
پودر کیک 1 بسته (پودر کیک شکلاتی) |
سس مایونز 1 فنجان |
آب 1 فنجان |
تخم مرغ 3 عدد |
شکلات 1 بسته (شکلات کره بادام زمینی فنجانی) |
کره 225 گرم (نرم شده) |
کره بادام زمینی 2 فنجان |
پودر شکر 900 گرم |
شیر 6 قاشق غذاخوری (مقدار بیشتر در صورت نیاز) |
طرز تهیه:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
داخل دوازده عدد قالب مافین را کاغذ مخصوص بگذارید و آن ها را کنار بگذارید.
پودر کیک، آب و تخم مرغ را داخل یک کاسه به وسیله هم زن برقی با سرعت بالا به مدت 30 ثانیه هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد سرعت را کمی پایین بیاورید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید و بعد به وسیله قاشق داخل قالب های مافین آماده شده بریزید.
وسط هر یک از قالب های مافین یک عدد از شکلات کره بادام زمینی فنجانی را قرار دهید و آن ها را داخل قالب فشار دهید تا دو سوم از شکلات کره بادام زمینی فنجانی به وسیله خمیر پوشیده شود
سپس آنها را به مدت 18 دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد به وسیله خلال دندان وسط کاپ کیک ها را تست کنید که کاملا پخته شده باشند و بعد بگذارید به مدت 10 دقیقه داخل فر خنک شوند. بعد از داخل فر بیرون بیاورید تا کاملا خنک شوند.
کره بادام زمینی خامه ای و کره را داخل یک کاسه بزرگ قرار دهید و خوب آن ها را با یکدیگر مخلوط کنید. پودر شکر و شیر را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه خوب هم بزنید تا پف کند. در صورت نیاز شیر بیشتری به آن اضافه کنید.
رویه کره بادام زمینی بدست آمده را مانند خامه روی کاپ کیک ها بریزید سپس باقیمانده شکلات کره بادام زمینی را از وسط نصف کنید و هر تکه را روی کاپ کیک ها قرار دهید و سرو نمایید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست