پاسخ به:مبحث شصتم طرح صالحین: و ایـنـک غـــزه...
پنج شنبه 23 مرداد 1393 8:17 AM
مردم مظلوم غزه چه گناهی دارند که کشته می شوند . قوانین جنگ این است که باید با نظا می ها جنگید و نباید بیمارستان ها را بمباران کرد. این سازمان ملل به چه درد می خورد که توسط پنج کشور کنترل می شود چرا فقط آن پنج کشور یعنی آمریکا روسیه ، انگلستان ، فرانسه و چین حق رای ( وتو ) یا اصلی را دارند !
غزه روزی یکی از پررونق ترین و ترانزیتی ترین منا طق خاور میانه محسوب می شد .
اما حالا این شهر نماد فقر مردم ، گرسنگی کودکان ، زندگی دشوار سا لخوردگا ن و مبارزه همه روزه جوانان با اشغا لگران صهیونیست است .
به نظر من غزه روزی آزاد میشود و مردم این شهر از دست اسرائیلی ها راحت میشوند . حالا بیائید همه یک صدا برای پیروزی غزه و رسوا شدن رژیم صهیونیست دعا کنیم خداوند کودکان را دوست دارد و دعای آنها را می پذ یرد . بیایید همه برای ظهور امام زمان (عج) و خوب شدن مریض ها دعا کنیم .
من نیز به عنوان یک کودک ایرانی رژیم صهیونیست را غاصب می دانم و برا یش آرزوی مرگ می کنم .
به نظر من بوش ظرفیت آن کفش ها را هم نداشت . او هم باید مثل صدام ستمگر به دار آویخته شود و بمیرد . بوش شاید حالا سزای کارش را نبیند اما در روز قیامت سزای کارهای بدش را می بیند . آمریکا بدون تفنگ و موشک هیچ قدرتی ندارد . به راستی که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند .
بله این جمله زیبای امام خمینی (ره) بود.
نويسنده : (( ایمان قاسمی ))
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه