0

مبحث شصتم طرح صالحین: و ایـنـک غـــزه...

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:مبحث شصتم طرح صالحین: و ایـنـک غـــزه...
پنج شنبه 23 مرداد 1393  8:17 AM

مي خواهم درباره ي مظلوميت مردم غزه بگويم ، كمي تصور كنيد الان ايران هم مانند غزه در زير محاصره ي رژيم صهيونيستي باشد و هر دقيقه جايي را زير بمب خون باران كنند . الان درغزه متاسفانه پشت سر هم دارد بمباران مي شود و صدها نفر را زخمي مي كند و مي كشند .آخر مگر آن اشغالگران عاطفه ندارند ، مگر انصاف ندارند .

كه حتي به يك بچه اي كوچك رحم نمي كنند ما الان در ماه محرم هستيم و تقريبا" غزه 15 روز دارد صبر مي كند و دارد مقاومت مي كنند اين صحنه هايي كه بچه اي را مي كشتند تقريبا" همانند هـمان لحظه اي كه امـام حسين (ع) آن طفل شير خوار خود را بالا گرفت و گفت اگر به من رحم نمي كنيد به اين طفل شير خوار رحم كنيد اما آن منافقان امام حسين (ع) تير از كمان در كردند و آن طفل شير خوار را كشتند كه فرزند امام حسين(ع) علي اصغر بود اسرائيلي ها هم تقريبا" دارند اين كار را مي كـنند

يك روز مادري گفت من 5 بچه داشتم 4 نفر پسر بودند كه با اسرائيلي ها جنگيدند و شهيد شدند و فقط 1 دختر براي من باقي مانده و همسرم وقتي در مسجد بمب منفجر شد همسرم در مسجد بود و همسرم هم به شهادت رسيد يكي پيدا نمي شود كه به اين اسرائيل ها ي ظالم وحشي وبي عاطفه چيزي بگويد اما آمريكا پشت اسرائيلي ها است آن اسرائيلي هاي نامرد مي ترسند وبيايند رودرو با فلسطين بجنگد وفقط با موشك و بمب مردمان مظلوم فلسطين را به شهادت مي رسانند .معلم مان مي گويند يكي از سوره هاي قران آمده است كه اسرائيلي ها همانند شكست در مقابل لبنان به لطف خدا باز هم در برابر فلسطين شكست مي خورند . اسرائيلي ها قرار بود در عرض 3 روز غزه را به تصرف خود درآورند اما حالا 15 روز از جنگ با غزه گذشته است .و هنوز هم غزه با همان امكانات كم دارد مقاومت مي كند و ان شاء الله به زودي رژيم صهينوستي را شكست خواهد داد.

نويسنده : (( مهدي صارم بافنده))

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها