پاسخ به:یه سوال میپرسم بیا جواب بدیم!!!
چهارشنبه 29 مرداد 1393 9:56 AM
سلام هدف من شامل تمام موارد فوق مي باشد اما بيشتر خريد كارتن هاي دوران كودكي چون خاطره انگيز است.
اما متاسفانه برخي از مديران تالار ها پست هاي منو حذف كردن امتيازم كم شده يه دلسردي برايم ايجاد شده براي شركت در نظر سنجي و ارسال پست به نظرم مديران تالار قيمت خريد كتاب با حسنه را حذف كنن يا از 33000 هزار حسنه مبلغ بيشتري بشود چون احساس مي كنم مديران تالار ها دوست ندارند همه با حسنه اين كتاب بسيار خوب را تهيه نمايند.كتاب رستاخيز آنقدر ارزش معنوي دارد كه قيمتش به نظر من بسيار ارزان مي باشد من خودم تصميم دارم اين كتاب خوب را تهيه نمايم و هديه كنم به يكي ازدوستام
سلام دوست عزیز
در حال حاضر سیستم راسخون به طور خود کار پست های یک کلمه ای که در مدت مشخص و محدود بیش از اندازه باشند را به طور خودکار حذف می نمایید ظاهرا شما هم پست های تک کلمه ای زیادی را در یک مدت زمان محدود زده اید که متاسفانه باعث شد که خیلی از تاپیکها یا قفل شوند یا خذف شوند یا اینکه پست های تک کلمه ای حذف شوند بنابراین پست های شما را هیچ مدیری حذف نکرده است .لذا از شما و همه ی کاربران خواهشمندیم از زدن پست های تک کلمه ای زیاد در یک مدت مشخص و محدود جدا خود داری کنیید شما کاربران عزیز بر حسب تجربه و رشته تخصصی که دارید می توانید پست های مفید تری را برای انجمن راسخون ارسال بفرمایید .
با تشکر از شما و همه ی کاربران خوب راسخونی
سلام بر شما دوست عزيز و گرامي متشكرم از راهنمايي جناب عالي خدمت شما عرض كنم من در سرگرمي ها شركت كردم كه پست ها حذف شد در قسمت سرگرمي ها پست ها اكثرا يك كلمه اي مي باشد.به هر حال از شما متشكرم چشم