پاسخ به:مبحث پنجاه و هشتم طرح صالحین / 2 : «عید سعید فطر»
دوشنبه 6 مرداد 1393 1:00 PM
((سلام.من اصلا کپی پیست کردن را بلد نیستم چون این کار را دوست ندارم و فقط دوست دارم نظر خودم را بنویسم....امیدوارم که مقبول قرار گیرد.))
هررمضان که از عمر من می گذرد سعی می کنم که بیشتر با اهداف و ثمرات این ماه عزیز آشنا شوم...و نتایجی که تا به حال بدست آورده ام به این شرح است:
1-مطابق احادیث ذکر شده هدف اصلی در این ماه بستن دهان و روزه ی شکم نیست بلکه باید همه ی اعضا و جوارح در طاعت الهی باشند که بدون شک تاثیر بسیارزیادی در انسان سازی و رسیدن به قرب الهی دارد.
2-یکی از نتایج بسیار ارزشمندی که در این ماه حاصل می شود تفکر بیشتر و احساس همدردی نسبت به افراد فقیر و کم توان مالی است که ممکن است در ماه های دیگر چنین موقعیتی کمتر پیش بیاید.
3-همانطور که می دانیم شب بزرگ و بلند مرتبه ی قدر هم در این ماه قرار دارد که با توجه به اصل بزرگداشت این شب بسیار مناسب به نظر می رسد.
4-از لحاظ مادی نیز روزه و امساک به تعادل و سلامت بدن کمک شایانی می کند که این واقعیت به تائئد پزشکان و محققان غیر مسلمان نیز رسیده است.
و قطعا نتایج و اهداف و نکات بسیار زیادی در این ماه عزیز وجود دارد که هر کدام در جایگاه خود بسیار ارزشمند است در پایان به این حدیث گهربار پیامبر اکرم اشاره می کنم که می فرمایند:
((اگر می دانستید چه برکاتی در ماه رمضان وجود دارد،دعا می کردید که رمضان یک سال باشد.)) والسلام
الهم عجل لولیک الفرج....