دردو دل امام زمان علیه السلام
جمعه 27 تیر 1393 2:16 PM
دردودل امام زمانمون
فقط چندلحظه وقتمون رومیگیره
اگه کسی از من بپرسه از امام حسین(ع) غریب تر کی؟ میگم از حسین غریب تر پسر فاطمه، مهدی زهراست. دلیلم دارم، استدلالم رو گوش کن نمیخوام احساساتی بشی گریه کنی ، با فهم گریه کن
دلیلم رو گوش کن و گریه کن،من حرفم اینه:
حسین(ع) سید الشهداست : درست
به مظلومیت شهیدش کردند: درست
اما حسین یه ابالفضل داشت، عباسِ امام زمان(ع) کیه؟
حسین یه علی اکبر داشت،علی اکبرِ امام زمان(ع) کیه؟
حسین قاسم داشت ، جعفر داشت،کیه قاسم و علی اکبرِ امام زمان(عج)؟؟؟ کیو داره حجة بن الحسن؟؟
دلشو خوشه کی کرده؟؟ دلشو خوشِ منو تو کرده؟؟
منو تو عباسیم برا امام زمان(عج)؟؟
این یه استدلال ،استدلال دوم:
از پیغمبر(ص) تا تولد امام زمان(عج) 255 سال طول کشید،تا اولِ تولد امام زمان 260 سال ،جوون های دانشجو، جوون های غیرتمند،جوون های ولایتی، جوون های امام زمانی ، 13 تا معصوم مظلومیت شون همه با هم 260 ساله، اما امام زمان(عج) به تنهایی 1170 ساله غریبه. تو رو به خدا مهدی از امام حسين غریب تر نیست؟؟
کسی دیگه سراغ امام زمان رو میگیره؟
کسی دیگه به فکر امام زمان(عج) هست؟
۲۴ساعت از همین شبانه روز گذشت، از دیشب تا حالا، به من نمیخواد جواب بدی،خودت و امام زمانت، از دیشب تا حالا چند بار تو این 24 ساعت به فکر امام زمان(عج) بودی؟ یادِ پسرِ فطمه بودی؟ کجایی؟ چه میکنی؟ از دست من راضی هستی؟نیستی؟
امام زمان دلشو خوشِ منو شما بکنه؟......
خبر نداری امام زمان پیغام داده ماه مبارک رمضان پارسال، یکی از علما تو جمکران خدمت امام زمان رسید من با یه واسطه میگم اجازه ندارم بگم کی، که امام زمان(عج) روز 13 ماه رمضون ، تو جمکران ،یکی از علما خدمت امام زمان رسید، میگه دیدم چشمای مهدی فاطمه کوچولو شده، زیر چشما امام زمان کبود شده، گفتم آقا چرا به این روز افتادی؟ فرمود: از بس شیعه ها گناه میکنن و منو اذیت میکنن،من از دست شیعه هام به این روز افتادم،من از سنّی ها توقع ندارم،من از زرتشتی ها، یهودی ها ،بهایی ها، مسیحی ها .... توقع ندارم،از بچه شیعه های خودم توقع دارم.شما که معتقدید یابن الحسن میگید،امام زمان تو کار هست،
شما چرا گناه میکنید؟
شما چرا معصیت میکنید؟.....
قسمتی ازسخنرانی حاج آقا دانشمند
یادمان باشدخدایی هست...