ته چین گوشت
پنج شنبه 26 تیر 1393 10:09 AM
طرز تهیه ته چین گوشت
گوشت نیم كیلو (دنده گوسفند) |
ماست یك لیوان سرخالی (شیرین) |
روغن نصف لیوان (آبكرده) |
زعفران نصف قاشق چایخوری |
برنج 2 لیوان |
تخم مرغ 3 عدد |
نمك به میزان لازم |
فلفل سیاه به میزان لازم |
نكات:
1) میتوانید ته غذا ته دیگ بگذارید و حتی از پلوی زعفرانی و ماست هم استفاده كنید و بعد گوشتها را روی آن بچینید.
2) تزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشك شكیل خواهد بود.
3) میتوانی به جای یك لایه گوشت از لایه های بیشتری گوشت و حتی یك لایه زرشك هم استفاده كنید تا غذای شما زیبا تر شود.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست