0

ته چین گوشت

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

ته چین گوشت
پنج شنبه 26 تیر 1393  10:09 AM

طرز تهیه ته چین گوشت

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه

 

مواد اولیه :

برای 3 نفر
 
گوشت                              نیم كیلو (دنده گوسفند)
ماست                         یك لیوان سرخالی (شیرین)
روغن                                      نصف لیوان (آبكرده)
زعفران                                 نصف قاشق چایخوری
برنج                                                       2 لیوان
تخم مرغ                                                   3 عدد
نمك                                                به میزان لازم
فلفل سیاه                                        به میزان لازم

طرز تهیه:

دنده را با مقداری آب ، نمك ، پیاز ، برگ بو ، پوست پرتقال و سایر افزودنیهای دلخواه بپزید.ماست و زعفران و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و حدالامكان با همزن خوب بزنید و برنج شسته شده و خیس خورده بدون آب را به آن اضافه كنید.ظرف مناسبی را انتخاب كنید و كمی كره به انتهایش بزنید و دنده ها را در ظرف چیده و وخلوط برنج را رویش بریزید و با كفگیر صاف كرده و كمی فشار دهید.روی آن مقداری آب روغن بریزید و آن را دم بیندازید.
 

نكات:

1) میتوانید ته غذا ته دیگ بگذارید و حتی از پلوی زعفرانی و ماست هم استفاده كنید و بعد گوشتها را روی آن بچینید.

2) تزیین این غذا با پوره سیب زمینی و زرشك شكیل خواهد بود.

3) میتوانی به جای یك لایه گوشت از لایه های بیشتری گوشت و حتی یك لایه زرشك هم استفاده كنید تا غذای شما زیبا تر شود.

 

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها