پاسخ به:قرار شب هجدهم ماه مبارک رمضان
چهارشنبه 25 تیر 1393 2:13 PM
». دَاوُوا مَرضاکُم بِالصَّدقَهِ وَرُدُّوا أبوابَ البَلاءِ بِالدُّعاءِ؛ بیماران خود را با صدقه درمان کنید و درهای بلا را با دعا ببندید « 1
حدیثی از امام کاظم : شخصی خدمت حضرت آمد و عرض کرد فرزندان و همسر من ده نفرند که همه بیمارند حضرت
فرمودند؛
داوِهِم بِالصَّدَقَهِ فَلَيسَ شَيءٌ أسرَعَ إجَابَهً مِنَ الصَّدقَهِ وَ لا أجدَی مَنفَعَهً عَلَي المَريضِ مِنَ الصَّدقَهَ؛ آنها را با صدقه درمان «
». کن، زیرا چیزی سریع الاجابه تر و چیزی مفیدتر برای درمان بیماران از صدقه نیست 2
این صدقه فرهنگی است از اهل بیت و اگر این همه بیگانگی در غرب است بخاطر نداشتن فرهنگ محبت و
مهرورزی اسلامی است زیرا غربیان برای محبت به حیوانات رجوع می کنند به عنوان مثال؛ آقای مرتضی تهرانی می گوید در
کشورهای خارجه سوار آسانسور بودم که خانمی با یک سگ وارد آسانسور شد ترسیدم آب دهان سگ به لباسم بریزد به
همین خاطر از او فاصله گرفتم، زن گفت او رام و مهربان است از او نترس. از او پرسیدم این سگ را خیلی دوست داری!
گفت بله گفتم او را بیشتر دوست داری یا فرزندانت را، گفت او را از همه بیشتر دوست دارم زیرا او همیشه کنارم است و به
من محبت دارد امّا همسر و فرزندانم همیشه کنارم نیستند.
و اگر ما امروز متمدّن به فرهنگ انسانی هستیم به برکت همین فرهنگ علوی است و تمدّن اسلامی نشأت گرفته از
همین علوم اهل بیت علیهم السلام است.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار