0

قرار شب هجدهم ماه مبارک رمضان

nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 81124

پاسخ به:قرار شب هجدهم ماه مبارک رمضان
چهارشنبه 25 تیر 1393  2:37 AM

حضرت عیسی علیه السلام   با حواریون از جایی رد می شدند به در خانه ی رسیدند که عروسی بود. حضرت رو کردند به حواریون و گفتند امشب این ها عروسی دارند ولی خبر ندارند که صبح جنازه ی عروس و داماد باید از این خانه برود. «وَ أُنَبِّئُكُمْ بِما تَأْكُلُونَ وَ ما تَدَّخِرُونَ في بُيُوتِكُمْ». آیه قرآن است که عیسای پیامبر می فرمود آنچه که در خانه ها می خورید من خبر می دهم. حواریون منتظر بودن صبح که شد آمدند دیدند هیچ خبری نیست آمدند به عیسای پیامبر گفتند آقا پس چه شد؟ حضرت فرمود: این ها بنا بود بمیرند باید برویم و ببینیم که چه شده است. آمدند و در خانه را زدند و وارد خانه شدند و آن ها هم شناختند و خیلی تحویل گرفتند. پیامبر فرمودند: شما دیشب کار خیری کرده اید. عروس گفت: بله، یک غذای ویژه برای ما آماده کردند من و داماد هم گرسنه بوددیم آماده شدیم این را بخوریم یک فقیر گرفتاری در خانه را زد گفت من گرفتار و مستحق هستم کمک کنید. من دلم سوخت و غذای عروسیم را به او دادم. حضرت فرمود: بروید رختخواب را کنار بزنید و ببینید که چه خبر است. آمدند و رختخواب را کنار زدند دیدند یک مار خیلی ناجوری در آن زمین لانه کرده بود و مامور بوده که این زن و شوهر را بزند. حضرت فرمود: به خاطر این صدقه خداوند جلوی این مار را گرفت و گرنه اجل شما حتمی بود.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
farnaz_s
دسترسی سریع به انجمن ها