0

نظرسنجی دوم تالار نجوم(انحراف زمین و دخالت در جهان)+امتیاز ویژه

 
ftm1370
ftm1370
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : خرداد 1393 
تعداد پست ها : 779
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:نظرسنجی دوم تالار نجوم(انحراف زمین و دخالت در جهان)+امتیاز ویژه
سه شنبه 26 اسفند 1393  4:03 PM


نقل قول ria1365

سؤالات نظر سنجی:

به نظر شما آیا دانشمندان روزی خواهد توانست زمین را از مدارش منحرف کند؟ چرا؟

آیا دخالت بیش از حد در جهان و اجرام پیرامون ما همیشه به سود ماست؟ چرا؟

 

 

من فکر میکنم هرچند در این دهه های اخیر بشر به خیلی از تکنولوژی ها دست یافته ولی دیگه انسان هرچیم باشه نمیتونه در کار خالق جهان  خللی بوجود بیاره این قضیرو  میشه از ایات قران براحتی اثبات کرد

دلیل من هم در باره عدم انحراف زمین از مدارش بدست بشر ایات و روایات قرانیه فقط زمین در صورتی انحراف خواهد شد که قیامت بشه و. اون هم فقط قدرت خالق همون زمین و اسمانه 

در ادامه برای نمونه یک ایه و تفسیر اونو  براتون میارم:

 

آفرينش و برپائى اينهمه كهكشانها و كرات بى شمار با آن منابع بى پايانش براى بشر, بدون ستون و پايه, كار غير خدا نمى تواند باشد.

 خداوند متعال يكى از نشانه هاى قدرت خود را در آيه بيست و پنجم سوره روم; قيام و برپائى آسمانها و زمين به امر خود مى داند و متذكر مى شود كه قيام آسمانها و زمين بدون پايه و تكيه گاهى, به امر او مستقر و پابرجا هستند چرا كه مى دانيم براى ساختن يك ساختمان يا پروژه معمولى چه ستونها و پايه هاى محكم آهنى و يا بتونى لازم است تا آن بنا سرپا بايستد كه اگر آن پايه ها نباشد, اصلا امكان سرپا ايستادن بنا نيست چنانكه خالق قادر مى فرمايد:
(و من آياته إن تقوم السمإ و الارض بإمره ثم اذا دعاكم دعوه من الارض اذا إنتم تخرجون)) سوره مبارکه روم: 25
از آيات او اين است كه آسمان و زمين به فرمان او برپاست. سپس هنگامى كه شما را[در قيامت] از زمين فرا مى خواند, ناگهان همه خارج مى شويد.
تعبير به قيام تعبير لطيفى است كه از حالات انسان گرفته شده, چرا كه بهترين حالات انسان براى ادامه فعاليتها حالت قيام(ايستاده) است كه در اين حال قادر به انجام همه حوائج خود مى باشد و به اطرافش تسلط كامل دارد.
و تعبير ((امر)) اشاره به نهايت قدرت خداست كه براى ادامه حيات و نظم اين جهان پهناور تنها يك فرمان او كافى است))  تفسير نمونه, ج16, ص 402
مسلم است كه آسمانها و زمين به اين پهناورى و عظمت, ميليونها سال است كه هركدام با نظم خاصى به گردش خود ادامه مى دهند و اختلالى به وجود نيامده, خالق توانائى چون خداوند دارد. و برپائى اينهمه كرات و كهكشانها بدون ستون و پايه كار غير خدا نمى تواند باشد.

 

در مورد سوال دوم بهترین حد هرکاری میانه روی در کار هست و چه زیبا فرمود حضرت امیرالمومنین صدیق اکبر که:

راست و چپ گمراهی است و جاده ی اصلی (راه حق) همان راه میانه است که قرآن و آثار نبوت آن را سفارش می کنند و سنت پیامبر (ص) نیز از همین راه میانه می گذرد و سرانجام،بازگشت همه به سوی راه اعتدال است[و همین جاده،ملاک سنجش اعمال همگان می باشد].

(نهج البلاغه،خطبه16)

کسی که حد میانه را رعایت کند هرگز به هلاکت نمی افتد.(بحارالانوار،ج77،ص214)

 

موفق باشید

 

از توضیح کامل شما متکرم. من هم با این نظر موافق هستم.

 

Zamin k lotf nadarad Aseman ra daryab....

 

تشکرات از این پست
ria1365 ravabet_rasekhoon amirhossein1392 zare58 09130670628 omiddeymi1368 liasam mehdi0014 salma57
دسترسی سریع به انجمن ها