پاسخ به:قرار شب هشتم ماه مبارک رمضان
یک شنبه 15 تیر 1393 2:06 AM
«و إذا سألک عبادی عنی فإنّی قریبٌ أجیب دعوة الداع إذا دعان فلیستجیبوا لی و لیؤمنوا بی لعلهم یرشدون»(1) هرگاه بندگانم در باره من از تو بپرسند، پس بگو: من نزدیکم و دعای درخواست کننده را هرگاه مرا بخواند استجابت می کنم، پس باید بندگان هم مرا اجابت نموده بپذیرند و باید به من ایمان آورند تا راه یابند.
خداوند پس از بیان حکم روزه، بندگانش را ترغیب و تشویق می کند به دعا خواندن و درخواست خواسته هایشان از پروردگارشان. در روایت آمده یک نفر عرب بیابانی از رسول اللّه صلی اللّه علیه و آله پرسید: آیا پروردگار ما نزدیک است تا با او راز و نیاز کنیم یا دور است تا با صدای بلند او را بخوانیم؟ پس از آن، این آیه نازل شد: هرگاه بندگانم از تو ای رسول ما سؤال کنند و درباره چگونگی دعا و نیایش با من پرسش کنند، بگو به آنها که من به آنان نزدیکم و به گفتار و کردار و احوالشان دانایم و درخواست و راز و نیازشان را می شنوم چنانکه هر کسی از نزدیک سخن همنشین خود را می شنود. و هرگاه کسی از بندگانم مرا بخواند او را اجابت می کنم، پس در مقابل، باید بندگانم نیز مرا اجابت کنند و هرگاه آنان را به اطاعت و بندگی فراخوانم اطاعتم کنند و دعوتم را اجابت نمایند و باید در ایمانشان پیوسته ثابت و پابرجا و استوار باشند و همانا بدانند که من بر آنچه بخواهند قادر و توانایم، و بدینسان هدایت شوند و راه را از چاه تشخیص دهند.
ترسم که شعر سنگ مزارم این شود :
" او جمال یوسف زهرا ندید و رفت... "
اللهم عجل لولیک الفرج...