سوپ عدس قرمز
شنبه 14 تیر 1393 8:07 AM
پياز ريز شده- يک عدد متوسط
هويج خرد شده- يک عدد متوسط
سيب زميني ريز خرد شده- يک عدد متوسط
عدس قرمز- يک فنجان
آب- 4 فنجان
نمک و فلفل- به اندازه کافي
نعناع خشک- يک قاشق غذاخوري
روغن زيتون- ۲ قاشق غذاخوري
آرد- يک قاشق غذاخوري
کره- يک و نيم قاشق غذاخوري
پياز را در روغن زيتون تفت دهيد، هويج و سيب زميني را اضافه کنيد و هم بزنيد.
عدس را بشوييد سپس آبکش و به پياز اضافه کنيد و به مدت ۳ دقيقه مواد را هم بزنيد.
4 ليوان آب، ادويه و نمک را اضافه کنيد و بگذاريد جوش بيايد. حرارت را کم کنيد تا آرام آرام مواد بپزد و نرم شود.
مواد زماني که به راحتي با پشت قاشق له شود، پخته شده است.
در قابلمه ديگري کره را آب و آرد را اضافه کنيد و منظم هم بزنيد تا مواد کمي خامه اي شود، سپس آن را به عدس اضافه کنيد.
تمام مواد را در غذاساز مخلوط کنيد تا يکدست شود؛ سپس به قابلمه برگردانيد و بگذاريد ۵ دقيقه بپزد.
سوپ را با برش هاي ليمو سرو کنيد.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست