0

نان حلقه ای بادام و آلبالو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

نان حلقه ای بادام و آلبالو
سه شنبه 10 تیر 1393  8:50 AM

این نان مناسب برای صبحانه و افطار و میان وعده ای مقوی برای کودکانتان می باشد .

مواد اولیه برای خمیر :

مایه خمیر

یک و نیم قاشق غذاخوری

آب گرم

یک چهارم پیمانه

شیر گرم

نصف پیمانه

شکر

3 قاشق غذا خوری

کره

یک چهارم پیمانه (گرم شده در دمای آشپزخانه )

نمک

1 قاشق چایخوری

پودر هل

1 قاشق چایخوری

تخم مرغ

2 عدد

پودر پوست پرتقال یا لیموی خشک شده

2 قاشق چایخوری

آرد

5 لیوان

مواد لازم برای داخل خمیر:

آلبالوی خشک یا ذغال اخته خشک شده (بدون هسته )

سه چهارم لیوان

کره نرم شده

2 قاشق غذا خوری

آرد

2 قاشق غذا خوری

بادام

سه چهارم لیوان

شکر

3 قاشق غذا خوری

پوست لیمو

1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای شهد:

پودر شکر

نصف لیوان

آبلیمو

1 قاشق غذا خوری

آب

4 قاشق غذا خوری یا ... در حدی که شهد غلیظ شود

هل

نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

قبل از شروع به کار از تاریخ مصرف مخمر (مایه خمیر) اطمینان حاصل کنید در صورتی که مخمر تازه نباشد خمیر پف نمی کند و مواد هدر می رود.

_ مخمر + آب ----> 2 دقیقه بماند. (مرحله 1 )

_ شیر + شکر + کره + نمک + هل + تخم مرغ + پودر پوست پرتقال + 2 پیمانه آرد + مخلوط مرحله 1 ----> خوب با چنگال هم بزنید و نیم ساعت صبر کنید تا حبابهایی ایجاد شود. (مرحله 2 )

_ مخلوط( مرحله دو ) + آرد باقی مانده ، خوب تا سه دقیقه ورز دهید و محکم به خمیر ضربه بزنید اگر خمیر به دست میچسبد باز هم آرد اضافه کنید . وقتی مثل یک توپ شد در ظرف گذاشته و با حوله یا نایلکس روی آنرا بپوشانید. (مرحله 3 )

_ خمیر به مدت 2 ساعت در دمای آشپزخانه استراحت کند تا حچمش دو برابر شود. (مرحله 4)

_ در فاصله ور آمدن خمیر شهد را تهیه کنید. (مرحله 5)

_ بادام را در آب به مدت سه دقیقه خیس کنید بعد از آب خارج کرده با مولینکس خرد کنید طوری که زیاد خرد نشود و خرده های آن در ابعاد متفاوت باشد. (مرحله 6)

_ بادام + آلبالوی خشک بدون هسته + شکر + آرد + کره مخلوط کرده و در یخچال بگذارید .(مرحله 7)

_ حجم خمیر که دو برابر شد ، فر را بابیشترین درچه روشن و بعداز 5 دقیقه روی درجه مورد نظر ( 350 F ) تنظیم کنید. (مرحله 8)

_ روی میز تمیزی آرد بپاشید و خمیر را به قطر نیم سانتی متر و مستطیل شکل باز کنید بعد روی آن مایه ( مرحله 7 ) را بریزید وبعد به درازا رول کنید و از درازا خمیر را با کارد نصف کرده و به صورت دو نوار دور هم پیچیده و دو سر آنرا به هم وصل کنید تا به شکل حلقه در آید. (مرحله 9 )

روی حلقه را بابرس زرده زده شده بمالید و حلقه را در سینی فر و در پنجره وسط با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه بگذارید و بعد فر را خاموش و سریع در قسمت گرمکن فر بگذارید و درب را آنرا بسته و فرصت طلایی شدن به روی نان را بدهید اگر فر گرمکن ندارد از گریل استفاده کنید ولی مواضب باشید که روی نان نسوزد از کنار فر تکان نخورید و با نگاه کردن زمان مناسب را تشخیص دهید. (مرحله 10 )

_ بعد از در آوردن نان از فر شهد را روی نان بریزید تا به خورد نان برود .

مراحل کار با عکس

طرز تهیه نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار

طرز تهیه نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار

طرز تهیه نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار

طرز تهیه نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار

طرز تهیه نان حلقه ای بادام و آلبالو مناسب سفره افطار

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها