0

سوپ سیر

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

سوپ سیر
سه شنبه 10 تیر 1393  7:34 AM

طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,سوپ گیاهیعآش سیر,سوپ سیر,سیر ,سوپ,تهیه سوپ سیر,آموزش آشپزی,آشپزی و تغذیه,سایت آشپزی,غذای ایرانی

طرز تهیه سوپ سیر
 
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

 

مواد اولیه :
 
برای 1 نفر
 
عصاره مرغ                                3بسته
سیر                                        10عدد
كره                                          25گرم
پیاز                                           1عدد
روغن                       1قاشق سوپخوری
آرد                         3قاشق سوپخوری
سركه سیب             1قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ                            2عدد
نمك                              به میزان لازم
فلفل                            به میزان لازم


طرز تهیه :

ابتدا پیاز را رنده زده و نیم از سیر را رنده كرده و بقیه را ریز خرد كنید.كره و روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و داغ كنید و بعد به ترتیب پیاز،سیر خرد شده و سیر رنده شده را در آن تفت دهید تا نرم شوندپس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، آرد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید سپس نمک ، سرکه ، عصاره مرغ و مقداری آب اضافه کنید و بگذارید حدود 30تا40دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.

پس از آماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را جداگانه با چنگال بزنید و اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد ، سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و پودر موسیر و سیر تزیین كنید.

نكات:

1)در صورت تمایل مقداری نعنا داغ هم به سوپ اضافه كنید.

2)بهتر است داخل سوپ مقداری پودر موسیر و پودر سیر هم اضافه كنید.

3)در صورت تمایل مقداری مرغ پخته شده وریش شده هم به سوپ بیفزایید

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها