آش بـلغـور مخصوص افطار
دوشنبه 9 تیر 1393 7:03 PM
مواد لازم :
لوبياسفيد | نصف پيمانه |
لوبيا قرمز | يك پيمانه |
نخود | نصف پيمانه |
عدس | يك پيمانه |
بلغور جو | 1/5 پیمانه |
بلغور گندم | 1/5 پیمانه |
پياز | دو عدد |
سير | ده حبه |
سبزی آش | یک و نیم کیلو |
نعنا خشك | يك قاشق غذاخوري |
نمك، فلفل، زردچوبه | به ميزان لازم |
كشك | به ميزان لازم |
روغن | به ميزان لازم |
طرز تهیه آش بـلغـور مخصوص افطار:
ابتدا حبوبات را به مدت 12 ساعت خيس كرده سپس ميپزيم. وقتي كمي پخته شد بلغورها را به آن اضافه ميكنيم و وقتي كاملا پخته شد، سبزي و يك پياز رنده و سرخ شده را به آن اضافه ميكنيم. سپس سير رنده شده و نعنا را تفت داده و ميافزاييم (وقتي آش جا افتاد) نمك و فلفل را اضافه كرده و (سير، پياز و نعنا را با زردچوبه سرخ ميكنيم) در صورت تمايل ميتوانيم كشك را هم در آش ريخته و بگذاريم چند جوش بزند.
اين آش اگر تند باشد خوشمزهتر است.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست