0

شرايط استجابت دعا

javad1985
javad1985
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 22

شرايط استجابت دعا
دوشنبه 2 تیر 1393  11:59 AM

بخش مهم دعا ، گفتگو با خداست و یک قسمت دعا استجابت است . انس با خدا بالاتر از حاجت خواستن است . دنیا گنجایش استجابت بعضی از دعاها را ندارد . در ماه مبارک رمضان ما دعا می کنیم که به زیارت حج برویم و همه ی مسلمانان این دعا را می خوانند ولی همه نمی توانند بروند . درخواست و دعا خوب است . خیر خواهی و دعا کردن برای همه خوب است . و باعث می شود که صفات خدایی در ما تجلی بکند . و ما مظهر رحمانیت خدا می شویم . قطعا بدانید که دعاهای ما بی پاسخ نمی ماند . خلوص هیچ کس بالاتر از پیامبر نبوده است . پس اگر خواسته ی ما اجابت شد ، هم ما به خواسته مان رسیده ایم و هم ثواب برده ایم و هم به قرب خداوند رسیده ایم . اگر دعای ما مستجاب نشد ، خدا در قیامت به شما ثواب می دهد .در روایت داریم که وقتی در قیامت به دعاهای مستجاب نشده ثواب می دهند انسان آرزو می کند که ای کاش هیچ کدام از دعاهای من در دنیا مستجاب نمی شد . ممکن است که در وجود ما موانعی برای استجابت دعا باشد که ما باید آن موانع را رفع کنیم . مثلا حق الناس و آه مظلوم از موانع دعاست. صدقه دادن در استجابت دعا بسیار موثر است . خواندن حدیث کساء زمینه ی استجابت دعا را فراهم می کند. اگر حدیث کساء در جمع خوانده بشود بسیار موثر است. در این دعا داریم اگر این حدیث در مجلس شیعیان ما خوانده بشود ، رحمت خدا شامل حال آنها می شود ، ملائک مجلس را پوشش می دهند و ملائکه برای اهل مجلس استغفار می کنند . اگر شما موانع استجابت دعا را بردارید ،با خواندن این حدیث دعایتان مستجاب می شود . حدیث کساء زمینه ی استجابت دعا را فراهم می کند . پیامبر به علی فرمودند: قسم به خدایی که من را به پیامبری برگزید اگر این حدیث در مجلسی خوانده بشود غم از آنها برداشته می شود ، حاجت شان برآورده می شود و گرفتاری شان حل می شود . هدیه کردن چهارده هزار صلوات به معصومین باعث برآورده شدن حاجت می شود. فردی به پیامبر گفت که من بجای دعا برای شما درود می فرستم و پیامبر هم فرمودند :خداهم دعاهای تو را مستجاب می کند. وقتی شما برای امام زمان (عج) دعا می کند امام هم به فکر شماست . آیت الله بهجت سفارش می کردند کسانی که تمکن مالی دارند هر چند وقت صدقه بدهند و بهترین صدقه ریختن خون گوسفند است . با ریختن خون گوسفند بلا رفع می شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها