0

علت کم شدن ازدواج جوونا

 
amirhossein1392
amirhossein1392
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 16034
محل سکونت : -

پاسخ به:علت کم شدن ازدواج جوونا
دوشنبه 26 خرداد 1393  11:53 AM


نقل قول siryahya

نقل قول amirhossein1392

نقل قول borkhar

نقل قول farshon

بنظرمنکه اون دختری که باهمه هست زودترپدیده ازدواج دامنگیرش میشه تااونیکه باحیاوباعفت است متاسفانه.قبول دارید؟

ولی جناب فرشون ممکنه اون دختری که باهمه باشه دوام ازدواجش  وزندگیش کمترازاونی باشه که باعفت وحیاست.


اگر یخواهیم نمونه ی عفت را نام ببریم حضرت زهرا(س) است. دختر هر چه با حیا تر باشد بهتر است. شرایط ازدواجش هم فراهم است. مثلاً ازدواج خویشاوندی. مادرت به تو می گوید فلانی که دختر عمویت هست او با حیا است و شخص خوبی برای ازدواجت با او است.

امیر جان طرفای ما که ازدواج فامیلی نمیکنن چون انصافا خیلی دنگ و فنگ داره   و به نظرم اصلا هم خاطر پزشکی و هم خانوادگی نباید تن به این ازدواج ها داد (البته نظر شخصی بود)


نظرت کاملاً متینه. البته اگر خانوادگی هم نباشه جور دیگری که هست. داداش سؤالم را پاسخ بده: قدیما که حیای دختران بیشتر بود و کمتر بیرون می رفتند پس پطور تو سن کم ازدواج می کردند؟

اگر کسی را یافتی که در لبخندت غمت را دید، در سکوتت حرف هایت را شنید و در خشمت محبتت را فهمید؛ بدان او بهترین دارایی توست :)

تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها