دارن فلچر: ونگر اشتباه می کند؛من بازیکن کثیفی نیستم
ستاره اسکاتلندی معتقد است که قضاوتها در مورد او صحیح نیست
دارن فلچر، ستاره اسکاتلندی منچستریونایتد به آرسن ونگر و آرسنال گفته که او بازیکن کثیفی نیست
پس از شکست فصل گذشته ارسنال در اولدترافورد، ونگر در صحبتهایی زبان به انتقاداز این بازیکن اسکاتلندی گشود ولی خود فلچر نظر دیگری دارد. او نمی خواهد وارد جنگ لفظی با مربی فرانسوی آرسنال شود و در صحبتهایی توضیح داده که با روحیه درست و صحیحی گام به میدان می گذارد.
فلچر به خبرنگاران گفت:« این روزها صحبتهایی برای داغ تر کردن بازی ما مقابل آرسنال مطرح می شود ولی من ترجیح می دهم که وارد این بازی نشوم.من یک بازیکن کثیف نیستم.من فقط برای کسب توپ جلو می روم و گاهی وقتها خطایی در این مسیر اتفاقی می افتد.اینها همه بخشی از فوتبال انگلیسی است و داوران با وجدان زیادی در زمین هستند و دقیقا می فهمند که بازیکنان چه زمانی برای مال خود کردن توپ جلو می روند و چه زمانی قصدشان مصدوم کردن بازیکن حریف است.»
این روزها سمیر نصری که در اوج آمادگی است، تیتر یک اخبار را به خود اختصاص داده .فلچر در مورد ستاره فرانسوی آرسنال می گوید:« نصری در حال حاضر بازیکنان آماده آرسنال است. او با جدیت به نظر می رسد و بازیکنی است که می تواند امور را بروفق مراد تیمش پیش ببرد. او در رقابتهای این فصل حدود 8 گل به ثمر رسانده.پس واقعا خطرناک است.وقتی بازیکنان آماده باشند، باید واقعا مراقب آنها بود.»