پاسخ به:اخبار و مصاحبه هاى بازيكنان و مربيان باشگاه ليورپول
چهارشنبه 24 آذر 1389 12:22 AM
ژرار اووليه: من ليورپول را وارد قرن 21 كردم
او معتقد است نقش زيادي در قهرماني ليورپول در ليگ قهرمانان يك سال بعد از جدايي اش داشته
ژرار اووليه، سرمربي ليورپول، معتقد است كه او ليورپول را وارد قرن 21 كرده است.
اين سرمربي فرانسوي بين سال ها 1998 تا 2004 براي شش فصل هدايت قرمزها را برعهده داشت و با اين تيم قهرمان جام اتحاديه، جام حذفي و جام يوفا شد.
اما او در آخرين روزهاي حضورش در آنفيلد زير انتقادات زيادي قرار داشت و همين مسئله موجب شد تا از اين باشگاه جدا شود.
با اين وجود او معتقد است نقش زيادي در قهرماني ليورپول در ليگ قهرمانان يك سال بعد از جدايي اش داشته و تيمي كه توانست ميلان را در فينال به ياد ماندني استانبول شكست دهد، ساخته او بوده است.
اووليه در گفتگو با نشريه ميرر گفت:" من هميشه فكر مي كنم ماموريت يك مربي سه مرحله دارد. مرحله اول قهرماني و به دست آوردن جام است. مرحله دادن به جا گذاشتن يك اعتبار براي باشگاه است. من تنها جملاتي كه رئيس سابقم گفت را بيان مي كنم. او گفت: تو باشگاه را به قرن 21 آوردي.
اعتبار خود تيم است زيرا تيمي كه من براي رافا به جا گذاشتم توانست يك سال بعد قهرمان چمپيونز ليگ شود. ما همچنين امكانات جديد و و شايد يك وجه جديدي از حرفه اي گري را داشتيم.
ما مايكل اوون را داشتم كه برنده توپ طلا شد و همين طور استفن جرارد كه بازيكني در استانداردهاي جهاني بود."
اووليه كه امروز پس از مدت ها به آنفيلد بازمي گردد، تاييد كرد كه اين ديدار دوباره مي تواند احساسي باشد اما تاكيد كرد كه به عنوان يك حرفه اي تمام تلاشش را براي پيروزي استون ويلا انجام مي دهد.
" ديدار دوباره با هواداران بسيار جالب خواهد بود. دو تيم در شرايط مشابهي قرار دارند. شايد وضعيت آنها كمي بهتر باشد اما ما به دنبال كسب امتياز از اين بازي هستيم."