0

طرز تهیه‌ی کوکوی کرفس و گشنیز

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه‌ی کوکوی کرفس و گشنیز
یک شنبه 18 خرداد 1393  4:44 PM

 


طعم و بوی این کوکو بسیار دلپذیر است، آن را آماده کنید و از خوردن آن در کنار خانواده‌تان لذت ببرید.

 


کوکوی کرفس و گشنیز

مواد لازم برای 14 نفر:

تخم مرغ                                            2 تا 3 عدد

گشنیز خرد کرده                                 2 دسته (حدوداً 150 گرم)

برگ‌های تازه کرفس خرد کرده             100 گرم

تره‌ی خرد کرده                                   100 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه                        به میزان لازم

آرد سبوس دار                                  1 تا 2 قاشق سوپ‌خوری

روغن برای سرخ کردن                      به میزان لازم

 

روش تهیه:

* ابتدا تخم مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بشکنید و با قاشق هم بزنید.

* آن گاه سبزی‌ها، آرد، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزایید و کاملاً مخلوط نمایید.

* سپس در تابه‌ی مناسبی، روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. اکنون از مایه با قاشق سوپ‌خوری درون روغن بریزید و با پشت قاشق سطح آن را کمی صاف کنید و صبر کنید تا سرخ شود.

* سپس آن را برگردانید تا طرف دیگرش نیز سرخ شود، آن گاه کوکو را در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با کرفس یا گشنیز تزئین کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها