0

مبحث 51 طرح صالحین: ولادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) و روز جوان

maryamr
maryamr
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 321

پاسخ به:مبحث 51 طرح صالحین: ولادت حضرت علی اکبر(علیه السلام) و روز جوان
پنج شنبه 22 خرداد 1393  9:00 PM

منم به نوبه ی خودم روز جوان رو به ادمین و بقیه ی بچه ها تبریک عرض میکنم واین شهر رو هم تقدیم میکنم به شما

یکی می گفت از گل بهتر است او

شبیه حضرت پیغمبر است او

علیّ مرتضا آمد به میدان

ولی نه! نه! علی اکبر است او

سلام دوستان خوبم.
ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان رو به همه جوونای دوست داشتنی سایت دوستی ها و جناب ادمین تبریک میگم.
متنی که در ادامه گذاشته ام،طولانی و بی ربط به موضوع پست است(نمیدونستم کجا قرارش بدم)،از این بابت جدا عذرخواهی میکنم ولی حسن هایی دارد:
1-به نظر بنده در این ایام خاص جای چنین متن هایی درسایتی که اینهمه طرفدار داره خالیه!
2-ماه شعبان داره تموم میشه و بعد هم رمضان،دوستانی که حال و احوالشون مثل منه خوب میدونن که باید به دلامون یه صفایی بدیم و یه کوچولو از خوش گذرونی های دنیوی و مادی کم کنیم.
نکته1:به احتمال زیاد من تا ماه رمضان باز هم متن هایی این چنینی قرار خواهم داد،اگر مدیریت محترم سایت صلاح میدونن لطفا تاییدکنن واگه نمیدونن که کاملا قابل درک است ،بدون دلخوری،هیچ مسئله ای هم نیست.
نکته2:قدیمی ها،جدیدا ،دخترای گل سایت و آقایون،لطفا هرگونه انتقاد یا مخالفتی دارن اعلام کنند، به روی چشم میپذیرم(بدون دلخوری و ناراحتی)

*** مختصری اززندگینامه ایشان:

علی‌اکبر (به عربی: علی الأکبر بن الحسین) پسر امام سوم شیعیان حسین بن علی(ع) است و مادرش لیلا دختر ابی مره بن عروة بن مسعود ثقفی است. او متولد یازدهم شعبان سال ۳۳ ه. ق. در مدینه است و در دهم محرم ۶۱ ه. ق. در کربلا کشته شد.طبق روایات شیعه او شبیه ترین مردم به حضرت محمد(ص) بوده‌است. حسین بن علی می‌فرمایند: هرگاه مشتاق دیدار پیامبر می‌شدیم به چهره ایشان می‌نگریستیم.

علی اکبر در واقعه کربلا حدود ۲۸ سال داشت.[نیازمند منبع] او اولین شهید روز عاشورا از قبیله بنی هاشم بود. در جزئیات کشته شدن وی اختلافاتی وجود دارد که قول معروف اینگونه می‌گوید: او درنبرد روز عاشورا سوار بر اسب دویست تن از سپاه عمر سعد را در دو مرحله بکشت و سرانجام مرّه بن منقذ عبدی بر فرق او ضربتی زد و او را به شدت زخمی نمود، خون به مقداری جاری شد که دیگر اسب نمی‌توانست ببیند و او را به میان سپاهیان عمر سعد برد و انها به علی اکبر هجوم آوردند و وی را آماج تیغ شمشیر و نوک نیزه‌ها نمودند بطوری که بدن او تکه‌تکه شد.حضرت علی اکبر، نزدیکترین شهیدی است که با امام حسین(ع) دفن شده است. مدفن او پایین پای اباعبد الله الحسین(ع) قرار دارد و به این خاطر ضریح امام شش گوشه است.

تشکرات از این پست
omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها