0

کیک مرغ و گردو

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کیک مرغ و گردو
پنج شنبه 15 خرداد 1393  5:30 PM

 

طرز تهیه ,آموزش,روش تهیه,کیک مرغ,مرغ,طرز تهیه کیک ,کیک مرغ و گردو ,آموزش آشپزی,آشپزی و تغذیه,سایت آشپزی,غذای ایرانی

 

طرز تهیه کیک مرغ و گردو
 
آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 3 ساعت

 

مواد اولیه :
 
برای 5 نفر
 
نان تست                              10 عدد
سینه مرغ                              2 عدد
تخم مرغ                       5 عدد (پخته)
سس مایونز                         1 پیمانه
ماست خامه ای                    2 پیمانه
گردو                                   1 پیمانه
تره                     1 پیمانه (سبزی تره)
نمک                            به مقدار لازم
فلفل                            به مقدار لازم

طرز تهیه :

سینه های مرغ را بپزید سپس خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید و تخم مرغ های پخته خرد شده ، تره خرد شده ، ماست ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و تا اندازه ای که مواد باهم ترکیب شوند میکس نمائید.

حاشیه های نان تست را برش بزنید و بردارید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.

پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و در اندازه های مورد نظر برش بزنید و با کمی زیتون یا گوجه و سبزی معطر تزئین کنید و سرو نمائید.

نکته ها : مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید ، غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
borkhar
دسترسی سریع به انجمن ها