طبخ کلم بروکسل
یک شنبه 11 خرداد 1393 12:21 AM
کلم بروکسل
در موقع تهیه و خرید کلم بروکسل یا همان کلم دکمه ای باید متوجه بود که نوع مرغوب آن انتخاب شود کلم بروکسل تازه و خوب ، به رنگ سبز تیره و مثل کلم برگ کاملا پیچیده و بدون شته است.
نحوه طبخ :
انتهای کلم ها را که سخت و چوبی است ، می گیریم .آن ها را در ظرفی محتوی آب سرد می ریزیم و می گذاریم کمی بماند تا گل و لای آنها کاملا گرفته شود . بعد آنها را در صافی می ریزیم . یکی دو بار این عمل را تکرار می کنیم تا کاملا تمیز شوند. در ظرف مناسبی آب می ریزیم و آن را روی آتش می گذاریم تا آب جوش بیاید . کلم ها را در آب جوشان می رزیم و کمی نمک اضافه می کنیم . در ظرف را باز می گذاریم و کلم ها را می پزیم ، به طوری که زیاد له نشوند ، بعد آنها را در صافی می ریزیم .
وقتی آب آنها کشیده شد ، مجددا آنها را به ظرف بر می گردانیم . به نسبت هر کیلو گرم کلم 50 گرم کره را قطعه می کنیم و روی کلم ها می چینیم ، ظرف را دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کره آب شده در کلم ها جذب شود.