طرز تهیه قارچ پلو
شنبه 10 خرداد 1393 11:58 PM
مواد اولیه :
ران مرغ | دو عدد |
فلفل دلمهای | یك عدد |
قارچ | 200 گرم |
روغن و زعفران | به میزان لازم |
زرشك و کره از هر کدام | 50 گرم |
برنج | دو پیمانه |
نمك و فلفل | به میزان لازم |
شكر | یك قاشق غذاخوری |
طرز تهیه :
قارچها را شسته و نگینی خرد كنید و به همراه كره و كمی روغن روی حرارت گذاشته تا آب آن تبخیر شود.
مرغ را جداگانه پخته و ریز كنید.
فلفل دلمهایهای خردشده را به قارچ اضافه كنید.
بعد از كمی تفت دادن مرغها را هم به آن افزوده و در این فاصله برنج را آبكش كرده و آن را در حالت دم بگذارید.
زرشك را با كمی روغن، شكر و زعفران برای چند دقیقه روی حرارت بگذارید بعد از دم كشیدن برنج، مواد را لابهلای آن ریخته و در آخر روی برنج را با زرشك تزیین كنید.