0

سوپ گشنيز:

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

سوپ گشنيز:
شنبه 10 خرداد 1393  11:40 AM

مواد لازم :

***************************

جو: يك پيمانه

آب یا استاک مرغ: به ميزان كافي

هويج نگيني : دو عدد متوسط

ماست : 2 لیوان تقریباً

خامه : يك تا 2 قاشق سوپخوري(به دلخواه)

نمك فلفل و آبليمو- سیر له شده 2 تا 3 حبه

گشنيز خرد شده : نصف ليوان

طرز تهيه :


جوهاي خيس شده را داخل غذا ساز كمي خرد ميكنيم ولي زياد له نشود بعد به همرا مقدار كافي عصاره مرغ و آب مي پزيم. تا جوها پخته و له شوند. هويجها را نيز افزوده و بعد از پخته شدن گشنيز و نمك و فلفل را مي افزاييم. بعد از اينكه گشنيزها هم نرم شدند ماست و خامه و سیر له شده را مخلوط و هم مي زنيم تا یک دست شود. و به تدريج به سوپ اضافه ميكنيم .همين كه خواست بجوشد زيرش را خاموش و آبليمو را افزوده و سرو مي كنيم. سبزي اين سوپ خيلي كم است و مي توان به دلخواه از سيب زميني ريز شده هم استفاده كرد. امکان استفاده از ورمیشلهای شکل دار هم وجود دارد.

سیر را می توان کم یا زیاد کرد ولی حذف نشود.
- بعد از ریختن آبلیمو سوپ نباید بجوشد چون می برد.
- بدون خامه هم عالی است من خودم خامه را حذف می کنم.
- ماست را به قدری اضافه کنید که رنگ سوپ سفید و مثل سوپ شیر شود.


1 - مي تونيد بجاي جو سالم از جوي پرك استفاده كنيد به ميزان دو برابر ميزان دستور براي همين مقدار مواد جوي پرك نياز به خيس كردن نداره و خيلي خوب لعاب مي اندازه و نيازي به غذاساز نداره . جوي پرك را من همراه هويج و اب ميذارم مي پزه

2 - من نصف پيمانه از برنج نيمه هم استفاده مي كنم كه باعث نرمي سوپ و غليظ شدنش مي كنه البته دلخواه هست و اجباري در استفاده از برنج نداريم .

3 - من پياز و سير رو با هم سرخ مي كنم سر قاشق فلفل و زردچوبه به پياز و سير اضافه مي كنم و حدودا نيم ساعت قبل از پخت سوپ به سوپ اضافه مي كنم . اينجوري كسانيكه از بوي سر تازه خوششون نمياد مي تونند سير رو در سوپ داشته باشن در عين حال مزه خوبي به سوپ ميده .

4 - بجاي آب مرغ اگر در دسترستون نيست مي تونيد از عصاره مرغ استفاده كنيد حدودا يك تا دو قطعه

5 - ماست بهتره كمي غليظ باشه و آبكي نباشه حدودا ماست 3 درصد براي اين سوپ خوبه نه خيلي سفت و نه خيلي شل

معمولا بعد از پخت جو و هويج گشنيز رو اضافه مي كنند وقتي همه مواد با هم خوب پخت و لعاب انداخت پياز و سير و ادويه رو اضافه مي كنيم ميذاريم 15 تا نيم ساعت با حرارت ملايم بجوشه و سوپ جا بي افته بعد زا اينكه جا افتاد سوپ رو بذاريد كنار تا سوپ ولرم بشه و از داغي بيفته و ماست رو اضافه مي كنيم بعد از اضافه كردن ماست بذاريد روي شعله تا وقتي كه سوپ داغ بشه ولي نجوشه چون سوپ گشنيز اگر بجوشه ماست مي بره و ظاهر خوشايندي نداره و تو طعم هم تاثير ميذاره .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها