ابتدا نودل را 5 دقیقه داخل آب درحال جوش قرار میدهیم تا کاملا نرم شود، هویج، کدو و لوبیا سبز را به شکل خلالهای باریک و نسبتا بلند برش میدهیم و کلم بروکلیها را هم به شکل گلهای ریز خرد کرده و بخارپز میکنیم اما بايد دقت كرد که خیلی پخته و نرم نشوند، پیاز و فلفل دلمهای را خلالی برش داده، توسط کمی روغن زیتون تفت داده سپس قارچها را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم. در این مرحله سبزیجات بخارپز شده را به آنها اضافه میکنیم و به همراه تای سس سویا سس و کاری آنقدر تفت میدهیم که آب اضافه آنها کشیده شده و حسابی تفت بخورند. بهتر است این کار را در وک (تابه مخصوص غذاهای شرقی) انجام دهیم. درنهایت نودلهای پخته شده را با مواد تفت داده و سرو میکنیم.