پاسخ به:برگزیدگان سومین دوره مسابقات سراسری وبلاگ نویسی نماز
چهارشنبه 7 خرداد 1393 7:33 PM
گروه فضای مجازی: حجتالاسلام قرائتی با بیان اینکه جامعه اسلامی بهشدت از نماز غافل شده است، بر لزوم تلاش متولیان فرهنگی برای نوآوری در راستای ترویج این فرهنگ غنی تأکید کرد.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام محسن قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور امروز، هفتم خرداد در مراسم اختتامیه «سومین مسابقه سراسری وبلاگنویسی نماز» که به میزبانی چهارمحال و بختیاری برگزار شد، با تقدیر و تشکر از دستاندرکاران برگزاری این همایش، بر تلفیق فضای حقیقی و مجازی با یکدیگر در راستای ترویج معارف و آموزهای قرآنی تأکید کرد.
وی آمیخته شدن ظاهر و باطن امور با یکدیگر را تحولآفرین و اثربخش دانست و گفت: پیشرفت علم و دانش بهویژه در عرصه مجازی نباید ما را از حقیقت و واقعیتها دور کند چراکه جامعه امروزی در حال فاصله گرفتن از دنیا حقیقی و مأنوس شدن با فضای مجازی است.
حجتالاسلام قرائتی با تأکید بر اینکه نباید فتوکپیها در عالم ما را از نسخههای اصلی حقیقت دور کند، از برخی غفلتها و بیتوجهیها انتقاد کرد و گفت: متأسفانه اذان حلقومی که ثواب بسیار بالایی دارد در مساجد ما جای خود را به اذانهای پلاستیکی داده است که این مسئله نمونه بارز دور شدن از حقیقتهای عالم است.
بیش از 95 درصد از شرکتکنندگان مسابقه وبلاگنویسی نماز را جوانان تشکیل دادند
وی با اشاره به حضور 5 هزار جوان مشتاق و عاشق به قرآن در مسابقه وبلاگنویسی نماز، بر استفاده کامل از این ظرفیت عظیم تأکید کرد و گفت: بیش از 95 درصد از شرکتکنندگان در این مسابقه را جوانان تشکیل دادهاند حال اگر برنامهریزی درست برای این قشر تأثیرگذار اندیشیده شود به یقین میتوانند با قلم خود مبلغان بزرگی در عرصه فضای مجازی برای نماز باشند.
حجتالاسلام قرائتی با بیان اینکه هر حرکتی در ابتدا دچار ضعف و کاستی است، اظهار کرد: این همایش در ابتدای راه قرار دارد که به یقیین با همت، تلاش و عزم جدی مسئولان نقش این گونه همایشها در جامعه روشن و بهتر میشود.
وی با اشاره به حسن فعلی و فاعلی این مسابقه بیان کرد: برخی افراد در این مسابقه بهعنوان نفرات برتر اعلام شدهاند اما هیچ تفاوتی بین برنده و غیر برنده نیست چراکه همه بهعنوان پرچمداران نماز در فضای مجازی بر ترویج این فریضه واجب الهی تلاش میکنید.
جامعه اسلامی بهشدت از نماز غافل شده است
حجتالاسلام قرائتی با بیان اینکه جامعه اسلامی بهشدت از نماز غافل شده است، اظهار کرد: من در سالهای قبل محضر مقام معظم رهبری رسیدم و به ایشان مشکلات در عرصه نماز را بیان کردم ایشان نیز تأکید کردند که در عرصه نماز بیتوجهی و غفلت شده است.
وی حضور روحانیان و علما در مدارس برای اقامه نماز را حرکتی ارزشمند برای احیای فریضه نماز در جامعه دانست و گفت: آغازکننده و پیش قدم در این برنامه شخص مقام معظم رهبری بود که در سال 71 با حضور در استان در جمع دانشآموزان عشایر نماز جماعت را اقامه کرد و بعدها ایشان آن نماز را بهترین نماز عمر خودشان دانستند.
حجتالاسلام قرائتی با تأکید بر اینکه کمیت و کیفیت توام با هم نقشآفرین است، کثرت مساجد در شهرها و روستا و وجود روحانی و عالم برای برپایی و اقامه نماز را کمیت و کیفیت در فریضه نماز دانست.
وی با بیان اینکه علمای بزرگ و مراجع بر نماز جماعت تأکید داشتند، اظهار کرد: امام خمینی(ره) هیچ گاه نماز خود را فرادی نمیخواند چراکه اعتقاد داشتند که اگر نماز به جماعت خوانده شود حساب و کتاب ثواب آن نماز از دست ملائک خارج میشود.
متولیان فرهنگی از نوآوری غافلند
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه مسابقه وبلاگنویسی یک اقدام نو و جدید نیست، ماشیننویسی پشت کامیونها و ماشینهای سنگین را یک مصادق از وبلاگنویسی دانست و گفت: متأسفانه متولیان فرهنگ از این ظرفیت عظیم در کشور غافل هستند و هیچ گونه استعداد و نوآوری در کارها دیده نمیشود.
وی زنده نگه داشتن و عمل به دستورات قرآن را سکوی پرواز برای هر انسان مسلمان دانست و گفت: قرآن درس زندگی، سبک زندگی، تمام عالم هستی و بهمعنای واقعی کلمه همه چیز انسان است که متأسفانه در مهجوریت و مظلومیت کامل قرار گرفته است.
آغاز طرح نهضت احیای قرآن بهوسیله تفسیر در چهارمحال و بختیاری
حجتالاسلام قرائتی با بیان اینکه بنده در عرصههای مختلف همچون نهضت سوادآموزی، زکات و نماز نقشآفرین بودهام از آغاز طرح نهضت احیای قرآن بهوسیله تفسیر در این استان خبر داد و گفت: جامعه ما متأسفانه مزه و شیرینی نماز را نچشیده است و بنده قصد دارم از این به بعد تمام جلسات و منبرهای خود را بر احیای این امر مهم اختصاص بدهم.
قرائتی با تأکید بر ضرورت اهمیت دادن به معنا و تفسیر قرآن کریم، اظهار کرد: متأسفانه توجه به تفسیر قرآن در کشور ما کمرنگ بوده و آن طور که شایسته است به آن پرداخته نشده است.
وی بیان کرد: باید در قرآن تدبر کرد و تفسیر آن را دانست و ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای پرداختن به این مهم است و ضروری است تا قبل از فرارسیدن این ماه مبارک مقدمات و تمهیدات لازم برای برپایی جلسات تفسیر قرآن در این استان اندیشیده شود.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...