0

خواندن نماز صبح مانع ابتلا به سرطان

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

خواندن نماز صبح مانع ابتلا به سرطان
سه شنبه 23 آذر 1389  4:29 PM

خواندن نماز صبح مانع ابتلا به سرطان
خواندن نماز صبح مانع ابتلا به سرطان

براساس تعدادی از پژوهش‌های علمی انجام شده در مركز پژوهش‌های ملی قاهره ، خواندن نماز صبح در زمان مقرر خود، موجب فعال شدن كار سلول‌های بدن و جلوگیری از ابتلا به ورم‌های سرطانی می‌شود.

به گزارش ایسنا ، دكتر سعید شلبی از اساتید این مركز گفت: پژوهش‌ها موید این مطلب است كه خواندن نماز صبح در زمان خود، به جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی و تنظیم كار هورمون‌های بدن و گردش خون كمك می‌كند.

وی افزود: بر اساس این پژوهش در زمان ادای نماز صبح، تمامی اعضای بدن در اوج فعالیت‌هایشان قرار دارند. به گونه‌ای كه ترشح هرمون‌ها به ویژه آدرنالین كه ترشح آن در ساعت 5 صبح شروع می‌شود ، افزایش می‌یابد و به فعال شدن تمامی اعضای بدن و جلوگیری از ورم‌های سرطانی كمك می‌كند.

همچنین هوای پاك صبحگاهی دارای مقادیر زیادی اكسیژن است كه موجب فعالیت قلب، كاهش انقباضات رگ‌های خونی، تنظیم كار هورمون‌ها و بهبود فعالیت حافظه می‌شود.

 
پایگاه فرهنگی تفریحی ایران ناز
 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها