0

عبدالله بن جندب بجلی کوفی

haj114
haj114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3991

شنبه 3 خرداد 1393  10:48 PM

شیخ وی را در شمار اصحاب امام صادق و امام کاظم و امام رضا علیهم‏السلام ذکر و توثیق نموده است [1] . و در کتاب «الغیبة» فرموده: وکیل امام موسی بن جعفر و امام رضا علیهم‏السلام و عابد بود، و نزد آن دو بزرگوار دارای مقامی بلند بود [2] . 
و مرحوم کشی نقل کرده که عبدالله بن جندب به حضرت موسی بن جعفر علیهماالسلام عرض کرد: آیا شما از من راضی نیستی؟ حضرت فرمود: آری به خدا سوگند من از تو راضی هستم و رسول خدا و خدا از تو راضی هستند [3] . 
و مرحوم کلینی با سند معتبر از ابراهیم بن هاشم نقل نموده که: عبدالله بن جندب را در موقف (عرفات) دیدم، هیچ وقوفی بهتر از وقوف او ندیدم. دست‏هایش را به آسمان بلند کرده بود و اشک بر گونه‏اش جاری بود که بر زمین می‏ریخت. وقتی که مردم از عرفات کوچ کردند به او گفتم: موقف هیچ کس را بهتر از وقوف تو ندیدم! گفت: به خدا سوگند دعا نکردم مگر برای برادرانم زیرا امام موسی بن جعفر علیهماالسلام به من فرمود: هر که در غیاب برادر دینی‏اش برای وی دعا کند از عرش به او خطاب شود برای تو صد هزار برابر آنچه برای برادرت خواستی می‏باشد خوش نداشتم صد هزاری که تضمین شده برای یکی که نمی‏دانم به اجابت می‏رسد یا نه، واگذارم [4] . 

پی نوشت ها: 
[1] معجم‏رجال‏الحدیث، ج 10، ص 149. 
[2] الغیبة، ص 210 و 211. 
[3] معجم‏رجال‏الحدیث، ج 10، ص 149. 
[4] کافی، ج 2، ص 508؛ ح 6؛ ج 4، ص 465، ح 7. 

*  عَزیزٌ عَلَیَّ اَنْ اَرَی الْخَلْقَ وَلا تُری  *
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها