قهوه بيرجندي
جمعه 2 خرداد 1393 11:52 PM
ماهنامه هنر آشپزی:
مواد لازم:
قهوه 4 قاشق سوپخوري
كاكائو 3 قاشق سوپخوري
آب سرد 3 پيمانه
شكر 10 قاشق سوپخوري
هل 2 دانه
گلاب يك چهارم پيمانه
طرز تهيه:
قهوه و كاكائو را مخلوط و در آب سرد حل كرده روي شعله هم بزنيد تا جوش آيد و كمي غليظ شود. سپس شكر اضافه و دانههاي هل را در آن بياندازيد تا با آن بجوشد در آخر گلاب بيفزاييد.
نكته آشپزي:
قهوه را در آخر داخل قوري ريخته و روي سماور بگذاريد.
نكته:
اين قهوه سنتي شهر بيرجند است (مركز استان خراسان جنوبي) بيشتر در مراسم سوگواري و نيز در مجالس مربوط به سفرههاي نذري سرو ميشود.