0

مبحث هفته 5 مسابقه طرح برتر: شهروندان و ورزش

amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:مبحث هفته 5 مسابقه طرح برتر: شهروندان و ورزش
چهارشنبه 7 خرداد 1393  2:36 PM

به نظر من بهتره اول ضعف ها رو مورد بررسی قرار بدیم بعدش هم راهکارهایی رو برای بهبودش ارائه بدیم.

با نگاهی کوتاه به وسایل ورزشی موجود در پارکها ی اطرف خود پی میبریم که اشکالات زیادی توش وجود داره.

اولین چیزی که همه میتونیم در موردش بگیم اینه که بیشتر افرادی که ازاین وسایل استفاده می کنند حرفه ای نیستند و با روش های درست حرکات آشنا نیستند و ممکن باعث شدید شدن بیماری افراد یا حتی بروز بیماری بشه.

پس باید به تابلوهای راهنمای نصب شده روی دستگاه یا نزدیک اون دقت بشه.اگر تابلوی راهنمایی وجود نداشت، ازیه مربی استفاده بشه. که این موضوع متاسفانه هنوز وجود نداره و حتی  در بیشتر موارد دستگاه ها راهنما هم ندارند.

یکی ازنکات قابل توجه اینه که بسیاری از وسایل داراری لبه های تیز هستند. این مشکل شاید به نظر کوچک بیاد ولی بسیار مهمه .با توجه به این که افراد خردسال هم از اون استفاده می کننده باید این نقص نیز برطف بشه .

روش بعدی رنگ کردن متفاوت قطعات هستش .بهتره که قطعات ثابت با یک رنگ و قطعات متحرک با رنگهای دیگری مشخص بشه .تا موقع استفاده از بروز صدمات به افراد جلوگیری بشه.

یکی از مهمترین نکات به نظر بنده مکان یابی نامناسب هستش.برای مثال میشه به در نظر نگرفتن طلوع و غروب خورشید.میبینیم که بیشتر این وسایل در روز قابل استفاده نیستند مخصوصا برای شهرهایی مثل شهر ما در خوزستان که آفتاب سوزانی داره و بسیار گرمه .با سایبان گذاشتن و عایقی کردن این مکان ها میشه این نقص رو برطرف کرد.

نکته مهم دیگه اینه که وسایل ورزشی طبق اصول ورزشی چیده نشدند.مثلا در ورزش معمولا از بالا به پایین نرمش و ورزش انجام میشه.مثلا ممکنه فرد چند حرکت بالا تنه سپس کششی و دوباره بالاتنه انجام میده.و برای بعضی از حرکات نیز وسیله ای تعبیه نشده.

و در اخر هم مشخص نشدن رده ی سنی برای استفاده از وسایل هست. که این مورد رو باز میشه با راهنما حل کرد.

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

تشکرات از این پست
mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها