پاسخ به:بررسی فنی نوکیا ۳۵۰۰ کلاسیک: ساده و کاربردی
سه شنبه 23 آذر 1389 12:49 AM
صفحه نمایش :
نوکیا 3500 کلاسیک به یک صفحه نمایش 1.8 اینچ با وضوح ۱۲۸ x ۱۶۰ پیکسل و 262K رنگ مجهز است . صفحه نمایش اندازه کوچکی دارد و وضوح آن کم است . سایر گوشی هایی که در این رده قرار دارند به صفحه نمایش های بهتری مجهز می باشند و وضوح بالاتری دارند .
اگرچه میزان روشنایی صفحه نمایش و کنتراست آن در حد مطلوب است . صفحه نمایش زیر نور مستقیم خورشید نیز بخوبی خوانده می شود و فقط رنگ ها کمی مات بنظر می رسند . بدلیل وضوح پایین صفحه نمایش رنگ ها حتی در ساختار منو نیز نسبتا رنگ پریده و مات می باشند .
صفحه کلید :
نوکیا 3500 کلاسیک دارای یک صفحه کلید بزرگ است و از مزیت های این گوشی محسوب می شود . کلیدها به اندازه کافی بزرگ هستند و خطوط بین آنها بسیار باریک است . تشخیص دادن کلیدها آسان می باشد و بخوبی واکنش می دهند . تمام کلیدها و بخصوص کلید 0 سخت و محکم هستند که مانع از فشار دادن تصادفی آنها می شود . کلید 0 بدلیل محل قرار گیری آن از سایر کلیدها سخت تر است .
کار با کلیدهای کنترل اطراف کلید حرکتی آسان است و خود کلید حرکتی نیز ساختار مناسبی دارد . قاب دور کلید حرکتی نیز خیلی باریک است که اگر کمی پهن تر بود مناسب تر می شد . قاب دور کلید حرکتی در زمان استفاده از چهار جهت این کلید برای قرارگیری انگشت شست بکار می رود . نور زمینه صفحه کلید از شدت کافی برخوردار است و یکنواخت می باشد و نور زمینه خطوط بین کلیدها نیز جلوه زیبایی به آنها می دهد و سطح براق قاب جلو نیز در این حالت قابل مشاهده است .
ساختار منو :
نوکیا 3500 کلاسیک از منوی سری 40 استفاده می کند . این مورد طی چند سال گذشته در تلفن های غیر هوشمند نوکیا مشاهده شده است . پلتفورم سری 40 گزینه های قابل تنظیم بسیاری در اختیار کاربر قرار می دهد اگرچه ساختار منوی آن کمی پیچیده است . بدلیل وضوح پایین صفحه نمایش ساختار منو در 3500 کلاسیک امکانات محدودی دارد زیرا آیکن های زیادی روی صفحه نمایش جا نمی گیرد و این مشکل با مرور روی صفحه برطرف نمی شود . صفحه نمایش Stand by پیش زمینه انتخابی و اطلاعات مربوط به آنتن و باتری را در نوار بالای صفحه نشان می دهد . زمان و آیکن پروفایل فعال نیز در این نوار مشاهده می شود . لوگوی اپراتور و تاریخ زیر این نوار قرار می گیرد .
نوار پایین صفحه برای توضیح ویژگی های دو کلید انتخاب و قسمت مرکزی کلید حرکتی بکار می رود . طرحی روی صفحه میانبرهای چهار جهت کلید حرکتی را در وسط صفحه نمایش در صورت غیر فعال کردن حالت Stand by فعال نشان می دهد . میانبرها را می توان مطابق با نیاز کاربر تنظیم کرد . میانبرهای تعیین شده برای دو کلید انتخاب نیز قابل تغییر می باشند . در این گوشی و بطور کلی در منوی سری 40 می توان رنگ فونت را از میان 42 رنگ مختلف انتخاب نمود . نوکیا 3500 کلاسیک دارای حالت Stand by فعال است که شامل سه قسمت اصلی می باشد و آنها را می توان مطابق سلیقه کاربر تنظیم کرد . در حالت پیش فرض قسمت بالا برای نوار میانبر بکار می رود که دسترسی به ویژگی های مربوط به آیکن های نشان داده شده را فراهم می کند .
قسمت مرکزی دسترسی سریع به نرم افزار پخش موسیقی و رادیوی داخلی را فراهم می نماید و قسمت سوم آن تاریخ و رویدادهای تقویم برای روز جاری را نشان می دهد . تمام این موارد را می توان از میان یک لیست با 6 آیتم تغییر داد و حتی بعضی از آنها را خالی گذاشت . در زمان روشن بودن حالت Stand by فعال فقط میانبرهای جهت راست و چپ کلید حرکتی موجود می باشند . زیرا از جهت بالا و پایین این کلید برای مرور در نوارهای منوی Stand by فعال استفاده می شود . نوکیا 3500 کلاسیک بر خلاف سایر گوشی های جدید سری 40 فقط دو حالت مشاهده برای منوی اصلی دارد که یکی بصورت ماتریس ۳ x ۳ و دیگری به شکل لیست با 4 آیکن است . در منو آیکن انیمیشن وجود ندارد.
زیر منوها بصورت لیست های ساده با نمونه های کوچک ظاهر می شوند و در اکثر موارد می توان توضیح آیتم انتخابی را در فونت کوچک مشاهده کرد . فقط کافی است تا آیکن انتخابی را به مدت چند ثانیه نگهدارید تا یک پنجره pop-up روی صفحه نمایش ظاهر شود . از طریق میانبرهای صفحه کلید نیز می توان به آیتم های منو دسترسی پیدا کرد . منو از سرعت کافی برخوردار است . رنگ زمینه کل منوها و پیش زمینه صفحه نمایش را با استفاده از تم های از پیش نصب شده می توان تغییر داد . در این گوشی چند تم از پیش نصب شده وجود دارد که تم های بیشتر را نیز می توان از اینترنت دریافت کرد . کاربر می تواند اندازه فونت منو را در قسمت پیام ، دفترچه تلفن و نرم افزارهای وب به میل خود تغییر دهد . امکان تغییر محافظ صفحه نمایش در نوکیا 3500 کلاسیک نیز وجود دارد .
ارزانترین فروشگاه اینترنتی: