0

طرز تهیه جوجه چینی

 
zohre60
zohre60
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 149
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه جوجه چینی
پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393  12:01 AM

فيله هاى مرغ را در يك كيسه پلاسيك با اين مواد تركيب كرده و براى حداقل دوساعت در يخچال قرار دهيد.
 
 
 

طرز تهیه جوجه چينى

مواد لازم برای 4 نفر

  • فیله مرغ: 500 گرم     
  • پودر سوخاری: به میزان لازم     
  • سفیده تخم مرغ: 2 عدد     
  • نمک: کمی به میزان لازم     
  • فلفل: به میزان لازم     
  • زعفران: به میزان لازم    

طرز تهیه : 

مواد لازم براى مرينيت كردن فيله ها:

  • پياز رنده شده درشت يك عدد
  • عسل يك قاشق غذاخوری
  • نمك وادويه دلخواه ( زنجبيل تازه .. سير ..... )
  • زعفران دم شده يك قاشق غذاخوری غليظ
 
فيله هاى مرغ را در يك كيسه پلاسيك با اين مواد تركيب كرده و براى حداقل دوساعت در يخچال قرار دهيد.
 
طرز تهیه پودر سوخاری:

من پودر سوخارى را خودم تهيه ميكنم : به اين شكل كه نان باگت را به قطعات باريك برش ميدهم ودر فر داغ قرار داده تا كمى برشته شوند وبعد از اينك خوب در محيط خنك شدند ... داخل غذا ساز ريخته وچند بار آن را خورد ميكنم تا يكدست شوند در نهايت داخل يك سبدبا سوراخ هاى خيلى ريز ريخته تا يكدست شوند (الك كردن ).... وكنار گذاشته وبسته به نيازم به مقدارى از آن نمك وادويه اضافه ميكنم وحتماً مقدارى هم سادهء آن را كنار گذاشته براى مصارف شيرنى پزى ....
  
طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهيه جوجه چينى :

فيله هاى مرينيت شده را بيرون آورده وداخل آنها سيخ چوبى كرده وكنار ميگذارم. سفيدهء تخم مرغ را با كمى نمك خوب ميزنم تا كف كند ( در صورتى كه دوست داشته باشيد كمى هم زعفران وفلفل ) وكنار دستمان قرار ميدهيم براى راحتى كار ميشود اين سفيده را درون يك بشقاب تخت بريزيد ....

طرز تهیه جوجه چينى

طرز تهیه جوجه چينى

خوب اول فيلهء به سيخ كشيده را درون تخم مرغ زده...
 
طرز تهیه جوجه چينى
 
وبعد در پودر سوخارى....
 
طرز تهیه جوجه چينى
 
وبعد دوباره درون سفيده...
 
طرز تهیه جوجه چينى

وداخل روغن فراوان وداغ سرخ ميكنيد...
 
طرز تهیه جوجه چينى
 
وبعد روى دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافهء آن برود ....
 
 طرز تهیه جوجه چينى
 
ودر كنار سبزيجات وسس دلخواه نوش جان كنيد...

طرز تهیه جوجه چينى
 
نكته در تهیه جوجه چینی :

من سفيدهء تخم مرغ را ترجيح ميدهم چون روغنمان تميز ميماند.
 
وانگار اسم اين روش جوجه درست كردن ، به دليل چوب هاى سيخى است كه استفاده ميشود!!!
 
منبع: سایت برترینها
 
 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها