مواد لازم برای 4 نفر
-
فیله مرغ: 500 گرم
-
پودر سوخاری: به میزان لازم
-
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
-
نمک: کمی به میزان لازم
-
فلفل: به میزان لازم
-
زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه :
مواد لازم براى مرينيت كردن فيله ها:
-
پياز رنده شده درشت يك عدد
-
عسل يك قاشق غذاخوری
-
نمك وادويه دلخواه ( زنجبيل تازه .. سير ..... )
-
زعفران دم شده يك قاشق غذاخوری غليظ
فيله هاى مرغ را در يك كيسه پلاسيك با اين مواد تركيب كرده و براى حداقل دوساعت در يخچال قرار دهيد.
طرز تهیه پودر سوخاری:
من پودر سوخارى را خودم تهيه ميكنم : به اين شكل كه نان باگت را به قطعات باريك برش ميدهم ودر فر داغ قرار داده تا كمى برشته شوند وبعد از اينك خوب در محيط خنك شدند ... داخل غذا ساز ريخته وچند بار آن را خورد ميكنم تا يكدست شوند در نهايت داخل يك سبدبا سوراخ هاى خيلى ريز ريخته تا يكدست شوند (الك كردن ).... وكنار گذاشته وبسته به نيازم به مقدارى از آن نمك وادويه اضافه ميكنم وحتماً مقدارى هم سادهء آن را كنار گذاشته براى مصارف شيرنى پزى ....
طرز تهيه جوجه چينى :
فيله هاى مرينيت شده را بيرون آورده وداخل آنها سيخ چوبى كرده وكنار ميگذارم. سفيدهء تخم مرغ را با كمى نمك خوب ميزنم تا كف كند ( در صورتى كه دوست داشته باشيد كمى هم زعفران وفلفل ) وكنار دستمان قرار ميدهيم براى راحتى كار ميشود اين سفيده را درون يك بشقاب تخت بريزيد ....
خوب اول فيلهء به سيخ كشيده را درون تخم مرغ زده...
وبعد در پودر سوخارى....
وبعد دوباره درون سفيده...
وداخل روغن فراوان وداغ سرخ ميكنيد...
وبعد روى دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافهء آن برود ....
ودر كنار سبزيجات وسس دلخواه نوش جان كنيد...
نكته در تهیه جوجه چینی :
من سفيدهء تخم مرغ را ترجيح ميدهم چون روغنمان تميز ميماند.
وانگار اسم اين روش جوجه درست كردن ، به دليل چوب هاى سيخى است كه استفاده ميشود!!!
منبع: سایت برترینها