مواد لازم برای سالاد کلم و انبه
• 2 فنجان کلم رنده شده
• ربع فنجان گشنیز تازه، خرد شده
• 1 عدد فلفل کامل، دانه گرفته و خرد شده
• 1 عدد انبه بزرگ، پوست گرفته و خرد شده
• 2 قاشق چایخوری روغن زیتون
• 1 عدد آووکادوی بزرگ، بدون پوست و هسته، خرد شده
• 1 عدد لیمو ترش، آب گرفته
• کمی نمک
مواد لازم برای لقمه ها
• 280 گرم سوسیس
• یک و نیم فنجان مرغ، ریش ریش شده
• 400 گرم فلفل قرمز کبابی، خرد شده
• 100 گرم فلفل چیلی سبز
• 700 گرم سس انچیلادا (سس تند مکزیکی)
• 2 فنجان پنیر مکزیکی، رنده شده
• 200 گرم نان ذرت
دستور تهیه
1. در کاسه بزرگی کلم، گشنیز، فلفل، انبه و روغن زیتون را خوب مخلوط کنید. آووکادو و آب لیمو را اضافه کنید. به آن نمک بزنید و کنار بگذارید.
2. فر را روی دمای 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
3. در ماهیتابه بزرگی، سوسیس را روی شعله متوسط حرارت دهید تا طلایی یا قهوه ای شود. روغن آن را خوب بگیرید. مرغ، فلفل قرمز کبابی، چیلی های سبز، سس انچیلادا و 1 فنجان از پنیر را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
4. بقیه سس را در کاسه بزرگی بریزید و در مایکروفر به مدت 30 ثانیه تا 1 دقیقه گرم کنید. نان ها را یکی یکی در سس انچیلادا بزنید تا کمی نرم شوند. هر نان را با کمی پنیر و کمی مخلوط سوسیس پر کنید. سپس آن را بپیچید و روی سینی فر قرار دهید. برای بقیه نان ها هم همین کار را تکرار کنید. باقیمانده سس را روی لقمه ها بریزید. پنیر باقیمانده را روی لقمه ها بپاشید.
5. لقمه ها را حدود نیم ساعت بپزید تا پنیر روی آنها آب شود و حباب بزند. برای سرو کردن لقمه ها، آنها را روی بشقاب بچینید و با سالاد کلم و انبه تزئین کرده و فوراً سرو کنید.
منبع: سایت برترینها