پاسخ به: محبوبترین غذاهای ژاپنی را در خانه میل کنید
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 12:10 PM
توری-نومیزوتاکی یا مرغ داغ در قابلمه
مواد لازم برای 4 نفر
500 گرم مرغ، بهتر است با استخوان باشد
400 گرم کلم چینی
8 پیمانه آب
یک قاشق چایخوری نمک
یک تکه کوچک ریشه ی زنجبیل، به وزن حدود 20 گرم
طرز تهیه
1. مرغ را به تکه های چهار سانتی متری ببرید، در آب جوش بیاندازید تا به سرعت پخته و سفید شوند و بعد آب آن را بگیرید
2. مرغ و هشت پیمانه آب را به یک قابلمه افزوده و بگذارید تا روی حرارت متوسط بجوشد. حرارت زیر آن را کم کنید و چربی های روی آب را بگیرید. به مدت بیست دقیقه روی همین حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد.
3. قسمت سخت مغز کلم را جدا کرده و برگ های آن را به صورت نوارهای حدود شش تا هفت سانتی متر درازا و دو سانتی متر پهنا ببرید. زنجبیل را پوست کنده و به صورت نوارهای باریک تکه تکه کنید.
4. وقتی که این مرغ ها به مدت بیست دقیقه پختند، یک قاشق چایخوری نمک به عنوان ادویه به آن بزنید. کلم را اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه ی دیگر بجوشانید.
5. مرغ، کلم و سوپ را برای هر نفر در کاسه های جداگانه بکشید. مرغ و کلم می توانند با تکه های زنجبیل و همراه با سس پونزوو یا سس کنجد خورده شوند. برای طرز تهیه ی این دو سس به پایین مراجعه کنید.
پونزوو و گوما داره
مواد لازم برای 4 نفر
پونزوو
- یک قاشق غذاخوری آب میوه تازه گرفته شده یکی از مرکبات
- یک قاشق غذاخوری سرکه برنج
- دو قاشق غذاخوری سس سویا
- دو قاشق غذاخوری آب
گوما داره - سس کنجد
- دو قاشق غذاخوری خمیر کنجد سفید یا کره ی بادام زمینی
- دو قاشق چایخوری شکر
- دو قاشق چایخوری سرکه برنج
- دو قاشق غذاخوری سس سویا
- دو قاشق غذاخوری آب
طرز تهیه
1. برای تهیه پونزوو: آب میوه ی تازه گرفته شده و سرکه برنج را در یک کاسه ی کوچک مخلوط کنید. سس سویا و در آخر آب را به آن اضافه کنید.
2. برای تهیه گوما داره: خمیر کنجد را با شکر مخلوط کنید و برنج سرکه اندود و سس سویا را به آن اضافه کنید. در آخر به آن آب بیافزایید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.