پاسخ به: محبوبترین غذاهای ژاپنی را در خانه میل کنید
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 12:08 PM
اوکونومی-یاکی
مواد لازم برای 4 نفر
80 گرم میگو
200 گرم کلم
یک عدد تخم مرغ
100 گرم آرد
نصف فنجان آب
نصف قاشق چایخوری نمک
فلفل برای چاشنی
یک قاشق چایخوری سس سویا
روغن نباتی سرخ کردنی
برای سس
دو قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری سس سویا
سس مایونز (اختیاری)
طرز تهیه
1. میگو را به تکه های یک سانتی متری ببرید. کاهو را به تکه های نیم سانتی متری خورد کنید.
2. تخم مرغ ها را شکسته و در یک کاسه بریزید. به آن آب و همچنین نمک، سس سویا و فلفل اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کرده تا اینکه خمیری با غلظت مناسب و قابل قبول به دست آید.
3. بعد کلم و میگو را به آن اضافه کنید. آنها را به خوبی مخلوط کنید تا اینکه با خمیر پوشانده شوند.
4. تابه را روی گاز بگذارید تا گرم شود بعد کمی با روغن نباتی آن را چرب کنید. خمیر را به شکل دایره داخل تابه پهن کنید تا اینکه حدود 2 سانتیمتر ضخامت داشته باشد. سپس در تابه را بگذارید و آن را با حرارت کم بپزید تا اینکه زیر خمیر به رنگ قهوه ای درخشان در بیاید. این باید حدود 7 تا 8 دقیقه طول بکشد. هر از چند گاهی با بلند کردن لبه های این خمیر مراقب باشید تا خمیر نسوزد و تغییر رنگ آن را هم بررسی کنید. حالا اوکونومی-یاکی را بر می گردانیم تا روی دیگر آن هم طلایی شود. یک کم روغن از گوشه تابه داخل آن بریزید. در ظرف را یک بار دیگر بگذارید تا اوکونومی-یاکی برای مدت 7 تا 8 دقیقه دیگر بپزد و تا آن موقع باید آماده شده باشد.
5. سپس روی اوکونومی-یاکی را سس می ریزیم که از دو قاشق غذاخوری سس یا رب گوجه فرنگی و یک قاشق غذاخوری سس سویا تشکیل شده است. این مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم و روی اوکونومی-یاکی را به طور کامل با این سس می پوشانیم. شما همچنین می توانید کمی مایونز روی این لایه سس اضافه کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.