0

محبوب‌ترین غذاهای ژاپنی را در خانه میل کنید

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: محبوب‌ترین غذاهای ژاپنی را در خانه میل کنید
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  12:06 PM

نخود پلو برای بنتوی هانامی

ژاپنی ها عاشق بنتو هستند. بچه ها آنها را در مناسبت هایی مانند گردش های مدرسه یا جشنواره های ورزشی با خود می برند. یک بنتو بخش ضروری هر فعالیت در هوای آزاد است. بنتو دارای حس فرح بخشی است.

این رسمی است که از حدود دوران اِدو یعنی از قرن هفدهم تا اواسط قرن نوزدهم میلادی، رواج پیدا کرده است. عموم مردم دوست داشتند وقتی که در زمان های مختلف سال بیرون می روند تا شکوفه های گیلاس را تماشا کنند، از هوای خنک کنار رودخانه در طول تابستان لذت ببرند یا برگ های پاییزی و برف را تحسین کنند، با خودشان بنتو ببرند.

مواد لازم برای 4 نفر

500 میلی‌لیتر برنج

600 میلی‌لیتر آب

100 گرم نخود فرنگی تازه

یک قاشق چایخوری نمک
 

5 نوع غذای ژاپنی


طرز تهیه

1.    برنج را در یک آبکش بشویید تا هرگونه سبوس اضافی گرفته شود. آن را آب کشیده و سپس آب آن را خالی کنید. آن را داخل یک قابلمه که در آن درست محکم می شود قرار دهید. 600 میلی لیتر آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا دست کم 30 دقیقه خیس خورده و مقداری از آب را جذب خود کند.

2.    نخود فرنگی ها را از غلاف خود خارج کنید. آنها را بشویید و خشک کنید.

3.    یک قاشق چایخوری نمک به برنج خیسانده بیافزایید و نخود فرنگی ها را روی آن بریزید. در قابلمه را گذاشته و روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد. حرارت را کم کرده و روی حرارت کم به مدت دوازده دقیقه بگذارید تا دم بکشد. اجاق را خاموش کنید. بگذارید در قابلمه همان طور بماند و اجازه دهید تا به مدت 10 دقیقه دیگر با حرارت خود دم بکشد.

4.    در قابلمه را بردارید و به آرامی برنج را از لبه این قابلمه هم بزنید تا با نخود فرنگی ها مخلوط شود. مراقب باشید تا آنها را له نکنید.

5.    پیش از گذاشتن برنج در ظرف غذا، این ظرف را آب بکشید تا برنج به آن نچسبد. برنج را در سمت چپ این ظرف قرار دهید.

6.    یک تکه فویل آلومینیومی را به شکل ظرف یا فنجان درست کنید و مارچوبه را در آن قرار دهید تا سس آن وارد غذاهای دیگر نشود. مارچوبه را در سمت راست بالای ظرف در امتداد برنج قرار دهید.

7.    توری نوکارا-آگه را می توان در وسط قرار داد و برش های املت را در بالا سمت راست گذاشت. غذاهای جانبی را طوری هماهنگ کنید که دارای تضاد رنگ باشند. اگر می توانید تکه های باریک از زنجبیل سرکه زده شده را هم اضافه کنید. زنجبیل سرکه زده شده صورتی رنگ تداعی‌گر شکوفه های گیلاس هستند و حس خوبی از فصل را می افزایند.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها