0

مبحث هفته 4 مسابقه طرح برتر: طراحی وسایل برای مدرسه و دانشگاه

amin5530
amin5530
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1258

پاسخ به:مبحث هفته 4 مسابقه طرح برتر: طراحی وسایل برای مدرسه و دانشگاه
دوشنبه 29 اردیبهشت 1393  1:56 PM

با توجه به صحبت های دوستان این برداشت رو کردم که همه موافق در مورد مجازی کردن کلاس ها هستن.

ولی یکی از دوستان حرف خوبی زد و این که اینها هزینه گزافی واسه آموزی و پرورش داره .حالا دانشگاه آزاد رو کنار بذاریم.

به نظر بنده اولین کاری که میشه کرد و همچنین هزینه بسیار زیادی رو کم میکنه و هم چنین به محیط زیست آسیب نمیرسونه جایگزین کردن کتابهای سنتی و ساخته شده از کاغذ و جایگزینش هم ایبوک هستش.ولی بنده نظرم اینه که در دوره های ابتدایی مدارس این طرح کمتر استفاده بشه و از همون کتاب معمولی استفاده بشه تتا دانش آموزان لذت اون نوع کتاب رو ببرند و بعدش به مرور زمان در مقاطع بالاتر این کار انجام بشه .اگه دقت کنید خیلی مزایا داره اولینش رو که در بالا گفتم. مزیت بعدی همیشه همرا دانش اموز هستش و جلو چشمش هست و یه احساس بدهکاری به کتابش واسش پیش میاد. و همچنین از بار بسیار سنگینی که دانش اموزان بر شانه و یا دست خودشون دارن کاسته میشه و بیماری های جسمی مانند کمر درد همچنین نامیزون بودن کتفها برطرف میشه.

مشکلی که بیشتر دانش اموزان از اون رنج میبرن استرس پاسخگویی به معلمشون جلو دانش اموزای دیگه هستش که بسیار بر روی روان دانش آموزان در اون لحظه و حتی در آینده تاثیر میذاره .برای این کار میشه باز از همین روش استفاده کرد به صورتی که معلم به صورت آنلاین سوال رو بین دانش اموزان شیر کنه. و این طوری دیگه اون ترس ناشی از پرسیدن معلم در دانش اموز به وجود نمیاد.و همچنین برای والدین هم خوب هستش چون که بعضی از دانش اموزان واقعیت درون کلاس رو برای والدین خود بازگو نمی کنند با این برنامه دیگه راهی برای پنهان کاری باقی نمیمونه.

YEMEN

تالار قرآن کریم

۩۩ ¤ هر روز آشنایی با یکی از سوره های قرآن کریم ¤ ۩۩

amin.bidar@gmail.com

من در پی تو هستم و مردم پی بهشت .... ایمان شهر ، کفر مرا در می آورد

تشکرات از این پست
mohammad98
دسترسی سریع به انجمن ها