پاسـتا آرابياتا
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 9:14 AM
مواد لازم :
روغن زيتون | چهار قاشق غذاخوري |
سير | سه حبه |
گوجه فرنگي خردشده | 400 گرم |
فلفل قرمز | 1/4 قاشق چايخوري |
آويشن | يك قاشق چايخوري |
پاستا پنه | 350 گرم |
پنير پارمزان رندهشده | 25 گرم يا يك قاشق غذاخوري |
نمك و فلفل | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
پاستا را در آب در حال جوش ريخته و به مدت 8 تا 10 دقيقه بپزيد. براي تهيه سس، در ظرفي روغن ريخته و سير را تفت دهيد و گوجهفرنگي و بقيه مواد را اضافه كنيد. وقتي سس آماده شد. (زماني سس آماده است كه گوجهفرنگيها پخته و له شده و سس غليظ شود) پاستا را آبكش كرده با سس مخلوط كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. سپس در ظرف دلخواه سرو نماييد.