کسادیا مرغ و فلفل ( پیش غذای مکزیکی )
چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393 9:13 AM
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان | نیم کیلو |
فلفل سبز | 2 عدد |
فلفل قرمز چیلی | 1 عدد |
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده (در صورت امکان پنیر مونتری استفاده کنید) | 1.5 پیمانه |
تورتیلا | 6 عدد |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی بی دانه و خرد شده (یک عدد گوجه فرنگی ریز) | نیم پیمانه |
پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن) | سه قاشق غذاخوری |
گشنیز یا ریحان تازه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
طرز پخت :
1. مرغ را رشته رشته خرد و سرخ کنید تا کاملا بپزد.
2. تخم های فلفل ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
3. روغن را داخل تابه بریزید، فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
4. مقداری از مواد را روی نیمی از هر کدام از تورتیلاها بریزید و روی آنها پنیر بپاشید. تورتیلا را از وسط تا کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید تا زمانیکه که کسادیاها طلایی و پنیرها آب شوند. این روند حدود 10 دقیقه زمان نیاز دارد.
5. برای سرو این غذا باید کسادیا را از وسط نصف و با سس سالسا تزئین کنید.