روش تهیهی کتلت عدس و زیره
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393 8:26 PM
مواد اولیه:
گوشت چرخکرده 150 گرم
بلغور گندم پخته و عدس پخته از هر کدام یک پیمانه
آرد سوخاری دو قاشق غذاخوری
پیاز دو عدد
سیر چهار حبه
زیره یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
* بلغور گندم را دو ساعت خیس کرده سپس با مقداری آب پخته و آبکش کنید و آن را با گوشت چرخکرده، عدس پخته، پیاز رنده و سیر خردشده مخلوط کرده و ورز دهید.
* نمک، فلفل، زیره و آرد سوخاری را اضافه کرده و مخلوط کنید. (میتوانید عدس را به صورت پوره یا به همان شکل استفاده کنید.) از مواد به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید.
* سپس با سیبزمینی خلال و سرخشده سرو کنید.
نکته
این کتلت را با سس هم میتوانید سرو کنید در این صورت دو عدد گوجهفرنگی رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را با کره تفت داده و روی کتلت بریزید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست