پاسخ به: 7 غذای عالی با کلم بروکسل
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393 10:21 AM
کلم بروکسل با سالاد گندم و سس پاپریکا دودی
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه و پخت: یک ساعت و 30 دقیقه
مواد لازم
• یک پیمانه دانه گندم
• یک قاشق چایخوری نمک
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ¼ پیمانه روغن زیتون
• 3 قاشق غذاخوری آب گوشت یا مرغ
• نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی
• 3 قاشق غذاخوری کشمش بی دانه
• 340 گرم کلم بروکسل
طرز تهیه
1. در حدود 1.5 لیتر آب، گندم و یک قاشق چایخوری نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید تا به حالت نیمجوش حدود 1.5 ساعت بماند و دانه های گندم پخته و ژله ای شوند.
2. نصف قاشق چایخوری فلفل، نمک، روغن، 3 قاشق غذاخوری سرکه، پاپریکا و کشمش های بی دانه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3. کلم های بروکسل را با غذاساز ریز کنید. سپس آنها را به گندم ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر، مخلوط سرکه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در صورت نیاز نمک یا سرکه بیشتری اضافه کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.