0

7 غذای عالی با کلم بروکسل

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: 7 غذای عالی با کلم بروکسل
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393  10:21 AM

کلم بروکسل با سالاد گندم و سس پاپریکا دودی
 


 

• تعداد: 8 نفر

• زمان تهیه و پخت: یک ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم

• یک پیمانه دانه گندم

• یک قاشق چایخوری نمک

• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

• ¼ پیمانه روغن زیتون

•  3 قاشق غذاخوری آب گوشت یا مرغ

•  نصف قاشق چایخوری پاپریکا دودی

•  3 قاشق غذاخوری کشمش بی دانه

• 340 گرم کلم بروکسل

طرز تهیه

1. در حدود 1.5 لیتر آب، گندم و یک قاشق چایخوری نمک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. حرارت را کم کنید تا به حالت نیم‌جوش حدود 1.5 ساعت بماند و دانه های گندم پخته و ژله ای شوند.

2. نصف قاشق چایخوری فلفل، نمک، روغن، 3 قاشق غذاخوری سرکه، پاپریکا و کشمش های بی دانه را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3. کلم های بروکسل را با غذاساز ریز کنید. سپس آنها را به گندم ها اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. در آخر، مخلوط سرکه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در صورت نیاز نمک یا سرکه بیشتری اضافه کنید.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها