پاسخ به: 7 غذای عالی با کلم بروکسل
سه شنبه 23 اردیبهشت 1393 10:19 AM
سوپ سوسیس و کلم بروکسل
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
• 450 گرم کلم بروکسل
• 225 گرم سوسیس
• یک قاشق چایخوری روغن زیتون
• 3 عدد سیبزمینی بزرگ
• دو عدد برگ بو
• یک قاشق چایخوری پودر زیره
• 4 پیمانه آب مرغ
طرز تهیه
1.کلم های بروکسل را تمیز کنید، انتهای آنها را بگیرید و برگ های خراب را جدا کنید. آنها را از وسط دونیم کنید و کنار بگذارید.
2. سوسیس ها را خرد کنید. روغن زیتون را درون تابه متوسطی روی حرارت ملایم به مدت 7 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
3. سیبزمینی ها را پوست بگیرید و آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
4. پس از طلایی شدن سوسیس ها، برگ بو و پودر زیره را اضافه کنید آنها را حدود یک دقیقه تفت دهید. سیبزمینی، آب مرغ و یک پیمانه آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشند. کلم بروکسل را اضافه کنید و آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به حالت نیمجوش کمی غلیظ شوند. سوپ را حدود 15 دقیقه بپزید تا سیبزمینی و بروکسل ها نرم شوند. برگ بوها را خارج و سوپ را گرم سرو کنید.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.