0

معيني: مربي خوب خارجي مي‌تواند به تيم جوانان كمك كند

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

دوشنبه 22 آذر 1389  10:52 AM

سرپرست کميته تيم‌هاي ملي فوتبال گفت: نظر من اين است که براي تيم جوانان مربي خارجي جذب شود تا به اين تيم کمک کند.

فريدون معيني در مورد اينکه علي دوستي عنوان کرده از سرمربيگري تيم نوجوانان بي اطلاع بوده گفت: ما اين تصميم را بر اساس مطالعاتي که در جلسات فدراسيون داشتيم، گرفتيم و قرار شد علي دوستي به تيم نوجوانان بازگردد. کفاشيان اين مسئله را در جلسه کميته فني اعلام کرد و همان جا هم به دوستي اين موضوع گفته شد. البته پيش از اين کفاشيان از من خواسته بود که به دوستي بگويم اما من ترجيح دادم موضوع در جلسه کميته فني مطرح شود.
وي ادامه داد: بعد از جلسه کميته فني از دوستي خواستم که فرداي آن روز ساعت 10 در فدراسيون حاضر شود و ايشان هم پذيرفت اما نيامد. من چند بار هم شماره همراه ايشان را گرفتم اما خاموش بود. احتمالا ايشان به دليل ايام محرم مشغول هيات و عزاداري هستند و بعد از اين مراسم در فدراسيون حاضر مي شوند تا صحبت هاي نهايي را انجام دهيم.
معيني در پاسخ به اين سوال که شايد دوستي نمي خواسته اين مسئوليت را قبول کند، گفت: به هر حال ايشان اگر ميل داشته يا نداشته باشد بايد در فدراسيون حاضر شود تا تصميم نهايي گرفته شود.

رئيس کميته جوانان در مورد اينکه کفاشيان روز گذشته حضور رسول کربکندي در تيم جوانان را نه تاييد و نه تکذيب کرده، گفت: من از اين موضوع اطلاعي ندارم. به نظر من بايد براي تيم جوانان از مربي خارجي استفاده کنيم. نياز ما بالاتر از سطح فعلي است. يک مربي خوب خارجي مي تواند به فوتبال ما کمک کند.
وي در اين ارتباط که معمولا مربيان خارجي در رده هاي پايه کمکي به فوتبال ايران نکرده اند، عنوان کرد: شايد مربيان خارجي در سابق از سطح فني خوبي برخوردار نبوده اند يا شرايط خوبي براي نشان دادن تواناهايي فني خود نداشته اند. بايد شرايط را براي مربيان خارجي همانند مربيان کنوني آماده کرد.
معيني در ادامه از جذب مربي خارجي براي تيم فوتبال بانوان خبر داد و گفت: تصميم گرفته شده براي تيم فوتبال بانوان بزرگسال مربي خارجي بگيريم تا سطح فني بانوان بالا رود. هنوز رايزني در اين باره نشده اما در فکرش هستيم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها