سرمربی والیبال بانوان: با آذربایجان و تایلند بازی تدارکاتی برگزار میکنیم
چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 12:30 PM
سرمربی تیم ملی والیبال بانوان از انجام بازی تدارکاتی تیم ملی با تیمهای تایلند و آذربایجان خبر داد.
سیما صدیقی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره برنامههای اولیه خود برای تیم ملی، اظهار کرد: از 24 اردیبهشت اردوهای تیم ملی آغاز میشود و برنامه به این صورت است که اردوهای 10 روزه را برگزار میکنیم. مبنای کارمان هم نقاط ضعفهایی است که در مسابقات باشگاهی و ملی وجود داشته است و بر اساس تیمهایی است که با آنها بازی داریم تا بتوانیم به مرحله آمادگی برسیم.
او درباره مسابقات تدارکاتی تیم گفت: چند بازی تدارکاتی پیشبینی کردیم. آذربایجان و یک تیم از شرق آسیا گزینههای اصلی ما هستند که قول مساعد برای انجام بازی دوستانه با تیم ملی ایران را دادهاند. تایلند و چین تایپه هم تیمهای مدنظر شرق آسیا هستند. این بازیهای تدارکاتی در اردوهای برون مرزی تیم ملی انجام میشود.
سرمربی تیم ملی والیبال بانوان درباره وضعیت بازیکنان، تصریح کرد: خوشبختانه بازیکنان در وضعیت خوبی هستند و از شرایط روحی و روانی خوبی برخوردارند و آمادگی پیشرفت و اجرایی کردن برنامههای ما را دارند. همه بازیکنان با تمام وجود میخواهند برنامههای تنظیم شده را انجام دهند تا به آنچه که میخواهیم برسیم.
صدیقی درباره کادر فنی تیم ملی والیبال بانوان، اظهار کرد: با توجه به تجربیات و سابقهای که عباس برقی در والیبال دارد حضور ایشان در کادر فنی کمک خوبی برای تیم است. اعضای دیگر کادر فنی کاملا مشخص نیست و حضور فرد دیگری در کادر فنی قطعیت پیدا نکرده و باید منتظر باشیم که چه اتفاقی در آینده رخ میدهد.
او ادامه داد: برنامه بلند مدت فدراسیون و داورزنی تمرکز روی بازیکنان پایه و جوانان است. برنامهریزی خوبی که روی مقطع سنی 10- 12 سال انجام میشود و امیدوارم که این کار انجام شود و نیاز بانوان والیبالیست ما هم این است که بازیکنان از پایه ساخته شوند.
سیما صدیقی درباره سابقه حضورش در تیم ملی هم گفت: زمانی که من سرمربی تیم ملی شدم در رده سیزدهم قرار داشتیم و توانستیم با تلاش بچهها به ردههای بهتر صعود کنیم و امیدوارم دوباره این کار انجام شود. پیشرفتهای قبل یک کار جمعی بود. کاری که به آن اعتقاد دارم و مطمئن هستم با آن به اهداف و موفقیتهایی میرسیم. والیبال یک کار جمعی است و فعالیت در آن هم باید به صورت جمعی انجام شود. اعتقاد من بر این است که با همکاری میتوان نتایج خوبی را به دست آورد.
سرمربی تیم ملی والیبال بانوان درباره نیاز اصلی و اولیه این تیم، اظهار کرد: برنامهریزی خوب و جهت دار نیاز اصلی تیم ملی والیبال بانوان است. ما باید بدانیم که چه چیزی میخواهیم و در این راستا امکانات و شرایط لازم را فراهم کنیم. بچهها باید بتوانند بازی تدارکاتی زیادی انجا م بدهند تا به تجربهشان اضافه شود.
سیما صدیقی در پایان گفت: درباره مدت قرارداد من هنوز هیچ حرفی زده نشده است و در حال حاضر من تا آخر مسابقات AVC کاپ کنار تیم هستم.