آش زنگلاچو
سه شنبه 16 اردیبهشت 1393 11:15 AM
مواد لازم مناسب برای 8 تا 10 نفر
طرز تهیه:
1. نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و صبح آنها را جدا جدا بپزید.
2. برنج را بشویید و با 4 پیمانه آب بگذارید تا بپزد.
3. سبزی آش را نیز پس از تمیز کردن و شستن خرد و به برنج اضافه کنید.
4. بعد از پختن برنج، سبزی، لوبیا چیتی و نخود پخته شده را نیز به مواد اضافه کنید.
5. زنگلاچو (زردآلو نارس) را در کمی آب و نمک بپزید تا حدی که له شود. در این مرحله نیمی از پیاز داغ، سیر داغ و نعناع داغ را به آش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
6. در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید. وقتی کاملا آش پخته شد و جا افتاد، زنگلاچوی پخته را به آش اضافه کنید و دیگر هم نزنید.
7. آش را به آرامی داخل ظرف بریزید و آن را با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزئین کنید.
8. این غذا را با رب زردآلو و یا ترشی زردآلو و نان خشک محلی سرو کنید.