0

خورش بامیه

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خورش بامیه
شنبه 13 اردیبهشت 1393  10:31 AM

طرز تهیه ,طرز تهیه خورش,تهیه خورش ,خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,خورشت بامیه,طرز تهیه خورشت بامیه

طرز تهیه خورش بامیه
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

 

مواد اولیه :
 
برای 3 نفر
 
گوشت            نیم كیلو (خورشتی و بدون چربی)
بامیه                                                 نیم كیلو
پیاز                                       1 عدد (متوسط)
گوجه فرنگی                     2 عدد (نگینی شده)
رب گوجه فرنگی                 1 قاشق سوپخوری
نمك                                         به میزان لازم
فلفل سیاه                                به میزان لازم
زردچوبه                                    به میزان لازم
زعفران         1 قاشق چایخوری (ساییده شده)
گرد لیمو                                   به میزان لازم

خورش بامیه جزو خورش های بسیار بسیار لذیذه و بهتون پیشنهاد میكنم حتی اگه از خوردن بامیه خاطره بدی دارید یا اصلا نظر خاصی بهش ندارید حتما حتما این خورش فوق العاده رو امتحان كنید و مطمئن باشید پشیمون نمیشید.قول میدم!!

طرز تهیه:

گوشت را به صورت خورشتی خرد كرده و با كمی پیاز ،فلفل ، نمك و مقدار بسیار كمی سركه و در صورت امكان 3 عدد برگ بو آبپز كنید.

در ظرفی مناسب پیاز را نگینی خرد كرده و در روغن بسیار داغ نیم سرخ كنید و سپس رب گوجه فرنگی و زردچوبه و مقداری نمك به آن اضافه كرده و خوب سرخ كنید.پس از آن گوجه فرنگی نگینی شده را به مواد اضافه كرده و كمی تفت دهید و بعد كل مواد را به گوشت پخته شده اضافه كنید.یادتان باشد برگ بو ها را پس از پختن از گوشت خارج كنید.

 

طرز تهیه ,طرز تهیه خورش,تهیه خورش ,خورش بامیه,طرز تهیه خورش بامیه,خورشت بامیه,طرز تهیه خورشت بامیه
 

در ظرفی جدا روغن را داغ كرده و بامیه ها را پس از شستن و گرفتن سر آن در روغن خوب سرخ كنید.و پس از آن شعله را ملایم كرده و گوشت را روی بامیه های سرخ كرده بریزید و با حدود 1 لیوان آب به آنها فرصت دهید تا خوب پخته شوند .حدود 10 دقیقه مانده به آماده شدن خورش زعفران آبكرده را به خورش اضافه كرده و مقداری گرد غوره یا گرد لیمو عمانی روی غذا بدهید.

نكات:

1) بامیه خوب بامیه قلمی و ریز است در موقع خرید دقت كنید.

2) اگر گرد غوره یا گرد لیمو عمانی ندارید میتوانید از 3 عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته در خورش استفاده كنید و اگر آن هم موجود نبود از آبلیمو استفاده كنید البته گرد لیمو از همه خوشمزه تر است.

3) هرچه بامیه شما ریزتر و سرخ شده تر باشد غذای شما خوشمزه تر میشود.موقع سرخ كردن دقت كنید.

4) برخی استفاده از گوشت چرخ شده یا قلقلی را به گوشت تكه ای ترجیح میدهند البته این مورد كاملا سلیقه ای است.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها