خورش بامیه
شنبه 13 اردیبهشت 1393 10:31 AM
گوشت نیم كیلو (خورشتی و بدون چربی) |
بامیه نیم كیلو |
پیاز 1 عدد (متوسط) |
گوجه فرنگی 2 عدد (نگینی شده) |
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری |
نمك به میزان لازم |
فلفل سیاه به میزان لازم |
زردچوبه به میزان لازم |
زعفران 1 قاشق چایخوری (ساییده شده) |
گرد لیمو به میزان لازم |
در ظرفی جدا روغن را داغ كرده و بامیه ها را پس از شستن و گرفتن سر آن در روغن خوب سرخ كنید.و پس از آن شعله را ملایم كرده و گوشت را روی بامیه های سرخ كرده بریزید و با حدود 1 لیوان آب به آنها فرصت دهید تا خوب پخته شوند .حدود 10 دقیقه مانده به آماده شدن خورش زعفران آبكرده را به خورش اضافه كرده و مقداری گرد غوره یا گرد لیمو عمانی روی غذا بدهید.
نكات:
1) بامیه خوب بامیه قلمی و ریز است در موقع خرید دقت كنید.
2) اگر گرد غوره یا گرد لیمو عمانی ندارید میتوانید از 3 عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته در خورش استفاده كنید و اگر آن هم موجود نبود از آبلیمو استفاده كنید البته گرد لیمو از همه خوشمزه تر است.
3) هرچه بامیه شما ریزتر و سرخ شده تر باشد غذای شما خوشمزه تر میشود.موقع سرخ كردن دقت كنید.
4) برخی استفاده از گوشت چرخ شده یا قلقلی را به گوشت تكه ای ترجیح میدهند البته این مورد كاملا سلیقه ای است.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست